انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø (/showthread.php?tid=178907)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - *نیوشا*14 - 01-10-2014

(01-10-2014، 15:57)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 15:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 15:51)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی یواش یواش یاد میگیری ._.

اون فوش انگلسی معروف هست
اولش با اف شروع میشه ..

روی دیوار مدرسمون پررنگ نوشته بودن این کلمه رو
منو رفیقم داشتیم شوخی میکردیم ناظمه مارو دید
اومد گفت چرا دعوا میکنید ؟
رفیقم گفت به همین فا* قسم ما کاری نمیکردیم crying

انگلسی نی:|
فارسیه ._.
اون انگلسی و بهم بگوببینم چیسته :|

نیوشا> خیلی گنده آبرو همه رو میبره بی ادب ._.

ازش نفرت دارم

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Jack Daniel'ѕ - 01-10-2014

(01-10-2014، 16:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:01)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عموتم هستم بی فرهنگ :|
خف دخترم ._.

هوووش
به همین اف قسم پرتقالی میشیا :V

به دخترت بگو با من درس حرف بزنه ._.
وگرنه میگم بیان ج*ت بدن .-.

همینی که هس -_-
اصلا حقته
کیانا تا میتونی بهش فوش بده -_-

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-10-2014

:| خوشبختیت آرزومه .. چقد خوبه آهنگ خز غمگین سیامک عباسی رو گوش بدی -_-

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ~KiAηA~ - 01-10-2014

(01-10-2014، 16:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال خودمه._.*
نکن._.*نگیرش._.*باهاش میرم مسجد._.*
خواهش ممیکنم بابا._.*

پس مودب باش -_-

_و نخور._.*
این مورد امکان نداره._.*
من فقد به نن بابام احترام میزارم

(01-10-2014، 16:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:09)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2014، 16:01)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عموتم هستم بی فرهنگ :|
خف دخترم ._.

هوووش
به همین اف قسم پرتقالی میشیا :V

به دخترت بگو با من درس حرف بزنه ._.
وگرنه میگم بیان ج*ت بدن .-.

همینی که هس -_-
اصلا حقته
کیانا تا میتونی بهش فوش بده -_-

چَش._.*

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - CTG - 01-10-2014

(01-10-2014، 16:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| خوشبختیت آرزومه .. چقد خوبه آهنگ خز غمگین سیامک عباسی رو گوش بدی -_-
چه قد خوبه موزیک پروفم رو گوش بدی (:

سلام (..)

(01-10-2014، 16:13)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قد خوبه موزیک پروفم رو گوش بدی (:

سلام (..)

چه قد خوبه بهت بگم آهنگه رو قبلن گوش داده بودم :|

کشا شیطان پرسته ولی مَن دوسش دارم ..

ویدیوش عالیه .. D:

این آهنگ هم خزه :| میدونی مال چند سال پیشه ؟ :/

تینا؟چیشدش؟اه...چقد یه دندس...بش میگما...نمیفهمه..

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - | NEON DEMON | - 01-10-2014

رزی اومد میگم بیاد دعواتون کنه :|
من که زورم بهتون نمیرسه cry girl

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=77390 اگه گُفتین این آقاهه کیهه ؟ ^_^ :||||

سینا یادته ؟ ..

من و تو شاهین و آیناز و آرمین چقد صمیمی بودیم باهم :|

(01-10-2014، 16:16)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی اومد میگم بیاد دعواتون کنه :|
من که زورم بهتون نمیرسه cry girl

رزی رفیق فابمه/:
اینکه معلومه،زورت نمیرسه._.*