RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 20-05-2020
به این در اگر در بند در مانند.
من هی میگم و کسی باور نمیکنه. ........ .____________________________.
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - bOoOoOy - 20-05-2020
(20-05-2020، 14:50)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:47)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:39)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:38)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:31)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسر نباید خوشگل باشه که :>
حالا من از شانسِ خوبم هم خوش تیپم هم خوش قیافه :v
من جاستین بیبرم :vvvvvvvvv
سقف اومد پایین :|
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ρυяρℓє_ѕку
..... :v
حاجی بلد نیسی تگ کنی ؟ v:
کوفت فسیل :|
الحق ک فسیلی :|
بِلَخره فهمید یکی که بلد نیستم اینجا تگ کنم :v
لو رفتم اخر D:
(20-05-2020، 14:46)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:43)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:42)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از اولم میدونسم D:
تو ک قرار نیس دیگه بیای تگ کردن میخوای چیکار ؟ v:
قرار بود نیای ! :^
:v ای دستکش راست میگی میخوام چیکار
اومدم پ.خ آمو پاک کنم :v
مثل تو پ.خ زیاد ندارم که :vvvvv
گفته بودم کبدت باید امانت باشه پیشم ؟ :|
فسیل ! :|
من پ.خ مورددار مثه تو ندارم اصن بیا همشو بخون حاجی -_- v:
کبد؟ :v
هرچی ک دارَرو دوس داریا :v
مورددار؟ :|||
نه بابا همش رازو نیازِ D: بیا ببین
میزنمت بری تو دیوارا فسیل -_-
یجوری میگی انگار من نمیشناسمت :|
کلا سابقت درخشانه ! :||
هیس شو ابله vvvv:
ok (((((:
(20-05-2020، 14:50)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:49)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وی هم بخشی از این صفحه ی سیاه هستم.
قسمت بعدی خیابان فلشخور.
من در حال راه رفتنم.
باز هم خلوتی.
مهسا در کنار خیابان در حال خواندن کتاب.
علی در حال استراحت.
تنها ما هستیم.
حالا که فکرش رو میکنم فقط ما فلشخوریا تو این دنیا زنده ایم و این بهترین حسه.
داداش سه کامو زیاد نگه ندار :|
بده بیرون زود -_- :v
منظورت چیه؟؟؟؟
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - bOoOoOy - 20-05-2020
(20-05-2020، 14:52)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:50)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:49)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قسمت بعدی خیابان فلشخور.
من در حال راه رفتنم.
باز هم خلوتی.
علی در حال استراحت.
تنها ما هستیم.
منظورت چیه؟؟؟؟
:v میگم ذهنت خلاقه عزیز
(20-05-2020، 14:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:52)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قسمت بعدی خیابان فلشخور.
من در حال راه رفتنم.
باز هم خلوتی.
علی در حال استراحت.
تنها ما هستیم.
منظورت چیه؟؟؟؟
متشکرم.

اگه سپاسام 400 تا بشه به خدا جشن میگیرم به همه هم سپاس میدم.
از من گفتن بود.
@صباnafas
HI THERE YOU
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - ɪᴄᴇ - 20-05-2020
(20-05-2020، 14:51)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا سابقت درخشانه ! :||
هیس شو ابله vvvv:
مهم دلِ ک پاکه (:
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 20-05-2020
(20-05-2020، 14:54)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2020، 14:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قسمت بعدی خیابان فلشخور.
من در حال راه رفتنم.
باز هم خلوتی.
علی در حال استراحت.
تنها ما هستیم.
منظورت چیه؟؟؟؟
متشکرم.

اگه سپاسام 400 تا بشه به خدا جشن میگیرم به همه هم سپاس میدم.
از من گفتن بود.
@صباnafas
HI THERE YOU
باید به من سپاس بدی._____.حتی اگه چرت گفته باشم.در این صورت سپاس میدم
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - Ɗєя_Mσηɗ - 20-05-2020
خلاق نیس
خلاقش کرده ((((:
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - ɪᴄᴇ - 20-05-2020
(20-05-2020، 15:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خلاق نیس
خلاقش کرده ((((:
حالا یجور میگی جدی میگیره (:
RE: گفتگوی آزاد نسخه 363 - saba 3 - 20-05-2020
یه اتفاق عجیب
۲۰۱۴یه اکانت زدم اینجا که رمزشو یادم رفت و دیگه نتونستم استفاده کنم
الا اتفاقی خود اکانته رو دیدم
و دیدم آخرین بازدیدش خورده ۲۰۲۰
من از ۲۰۱۴ازش استفاده نکردم
زیبا نیست؟(:
@Anill
چرا؟