انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:10)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:09)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم قبلیت چی بود

جونت بی بلا ute

یادم نیس(:
ولی چندین ساله ک پویزنم

کاری کردم یادم نمیاد..

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر میکنم اون شورا از اون مدل قدیمی ها الهام گرفتن که خب از نمک برای ماندگاری استفاده میکردن
مثلا لیقوان هم شوره ولی نه خیلی زیاد

هعی داداش
الان دیگه انقدر مواد نگهدارنده میزنن به همه چیز
نمک نیاز نیست

بله همینطور هست متاسفانه، متین میفرمایید

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:12)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه پروفایلشو بالاخره تغییر داد سنشو حذف کرد =)
پیر داریم میشیم کم کم گویا

احتمالا عنصر جاودانگی رو از عمو پورنگ گرفته و دیگه نیازی به آپدیت سن نیست.

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:12)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چقد دوس دارمممم
عاشق طعمای جدیدم حالم داره تازگیا از غذا ها بهم میخوره خره نمیدونم چرا
پیداشون میکنم حتما++

وای عارفه من یکی از بهترین اتفاقات زندگیم
کشف ماست میوه‌ای بود

قبلش برای تست کردن مقاومت میکردم
ولی بعد تست بهش اعتیاد پیدا کردممم

بازم طعمای جدید؟
وای وایییی40 فردا میخورم و راجبشون باهات حرف میزنم

(04-05-2026، 0:15)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:10)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نیس(:
ولی چندین ساله ک پویزنم

کاری کردم یادم نمیاد..

هوم؟ چیکا

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:15)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:12)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه پروفایلشو بالاخره تغییر داد سنشو حذف کرد =)
پیر داریم میشیم کم کم گویا

احتمالا عنصر جاودانگی رو از عمو پورنگ گرفته و دیگه نیازی به آپدیت سن نیست.

به به جمع OG ها جمعه  Heart

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشف ماست میوه‌ای بود

بازم طعمای جدید؟

(04-05-2026، 0:15)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاری کردم یادم نمیاد..

هوم؟ چیکا
نمیدونم هرکاری

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشف ماست میوه‌ای بود

بازم طعمای جدید؟

ماست میوه‌ای نخوردی؟
توت فرنگیش رو امتحان کن.

(04-05-2026، 0:18)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم طعمای جدید؟

هوم؟ چیکا
نمیدونم هرکاری

مستی ؟ بهتره بخابی موشی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:15)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استفاده مجدد از ظرف یکبار مصرف (((:
من اگه تو خیابون میدیدمت و نمی‌شناختمت سعی میکردم باهات چشم تو چشم نشم

(04-05-2026، 0:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم طعمای جدید؟

ماست میوه‌ای نخوردی؟
توت فرنگیش رو امتحان کن.
حتما
فروشگاه نمیرم شاید باورت نشه
اگه برم واسه ادامس و سیگار میرم
اوپس