انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=105889)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Roxanna - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:03)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 18:01)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم^_^

سلام

سیلوم تآرخی
اون آهنگآ رو دانلود کردم عآآآآآآآآآلی بودن
آهنگآی دیگه نخوندع بهم بدی پیلیز-__-

خیلی ازش دارم Big Grin
بهم می دی^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - pink lady - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 18:02)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان بیجور ت بخاطر داداش ستارع میای ب خاطر من نمیای؟-_-
اواعه خر ت بخاطر ایسان میای بخاطر من نمیای-_-؟
خعلی بدید-_-
na na na na na EEEE migam na na na na

ino goftam monshim yekam khastegish dar bere :|

aysan bas biai age man rsftam >_<

هوممم تو موقعیت حساس قرارم نده آوا :|

نمیدونم بیام یا نیام دو دلم .. -_-

بیاممم ب نظرتون؟! /:

(05-05-2014، 18:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع تنهایی نمیتونم بیام باس گودزیلا هم بیاد>_<

اوخییی :| ..

وللش .. من نمیام -_-
نع باس بیایی>_<

بگو محمد هم بیادShy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - melodi+ - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگلیسی ننویس اوا
خود مدیرا میان میگن چرا فینگلیشی مینویسی
ولی خودشون...Dodgy
ba gushiam farsi nadaram :|

bia bezan :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ▪неизвестный▪ - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:04)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 18:03)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 18:01)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم^_^

سلام

سیلوم تآرخی
اون آهنگآ رو دانلود کردم عآآآآآآآآآلی بودن
آهنگآی دیگه نخوندع بهم بدی پیلیز-__-

خیلی ازش دارم Big Grin
بهم می دی^_^

اوهووم ( ب قول خودت) : )

پیام خصوصیت پُره یا نَ؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ☆★ super star★☆ - 05-05-2014

ایسان بیاع دیه>.<
خواهش>.<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باس بیایی>_<

بگو محمد هم بیادShy

بیام ؟! :|

با مُحمد ؟! :|

داریم برا خودمون مهمون دعوت میکنیم مثلا تولد رژیه :|

محمد نمیاد خرس گُنده پاشه بیاد چیکار؟! -_-

بیاد با داداشت حرف بزنهه؟! <:

هع -_- نع نمیشه ..

هرچی فک میکنم کاری کنم که بیام نمیشه :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - # αпGεʟ - 05-05-2014

نه
اوا
زدن شما ینی زدن مدیر ارشد:4chs:
راستی چرا همشون محرومن؟

نه یاهو بابام داره:cool:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان بیاع دیه>.<
خواهش>.<

رژی جونم عشقم موقعیت جور در نمیاد ک بیام جیگری ..

خونتون کجاس حالا!؟ ..

شاید از اونجا رد شدیم اومد ی سر بهتون بزنم و کادو بهت بدم و برم :|

من کُلن عادت ندارم تولد کسی برم :|

آخه برم تولد کسی پارتی میگیرم اونجا :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - melodi+ - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه
اوا
زدن شما ینی زدن مدیر ارشد:4chs:
راستی چرا همشون محرومن؟

نه یاهو بابام داره:cool:
hame kia mahruman? |:

aqa hoselam sar rafte ye chi dg begid :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ☆★ super star★☆ - 05-05-2014

(05-05-2014، 18:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 18:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان بیاع دیه>.<
خواهش>.<

رژی جونم عشقم موقعیت جور در نمیاد ک بیام جیگری ..

خونتون کجاس حالا!؟ ..

شاید از اونجا رد شدیم اومد ی سر بهتون بزنم و کادو بهت بدم و برم :|

من کُلن عادت ندارم تولد کسی برم :|

آخه برم تولد کسی پارتی میگیرم اونجا :|
جردنه:|
بیاع>.<