انجمن های تخصصی  فلش خور
سطری از کتاب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: سطری از کتاب (/showthread.php?tid=109150)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: سطری از کتاب - ρυяρℓє_ѕку - 04-05-2020

از داشتن چشم اما ندیدن زیبایی
داشتن گوش اما نشنیدن موسیقی
داشتن عقل اما آگاه نشدن از حقیقت
داشتن قلبی که هرگز نتپیده پس هرگز نسوخته
باید ترسیــد

_ کتاب مدرسه ی رویایی از تتسوکو کورویاناگی

RE: سطری از کتاب - sober - 05-05-2020

تجربیات آدم خیلی مهم است. وقتی چشمت به روی زندگی باز می‌شود و آن را برای اولین بار می‌فهمی، دیگر نمی‌توانی جور دیگری فکر کنی. اگر آن یک بار آسیب ببینی زندگی برای همیشه طعم واقعی اش را از دست می‌دهد. دیگر نمی‌توانی به دنیا مثل چیز باارزشی نگاه کنی..

فریباوفی/رویای تبت

RE: سطری از کتاب - Medusa - 05-05-2020

چه دریاهای آبی زیر آفتاب، چه جنگل های یشمی در رگبارهای گرم، چه خسوف ها با خوشیِ جفت بودن با هم که نمی‌بینیم و می‌میریم
چه کودکانی که شاد نمی‌کنیم و می‌میریم. چه ستم‌ها که هست و مرگشان را نعره نمی‌کشیم و می‌میریم.

آیلار/ شهریار مندنی پور

RE: سطری از کتاب - ρυяρℓє_ѕку - 05-05-2020

هیچ چیز را
که مفت به آدم نمی دهند.
برای خوشبختی باید تاوان داد!

دنیای قشنگ نو
#آلدوس_هاکسلی

RE: سطری از کتاب - Medusa - 09-05-2020

این بزرگ‌ترین قساوت خواهد بود
که جرئت نکنیم دربرابر سنگدلان، سنگدل باشیم.

زندگی جای دیگری‌ست
میلان کوندرا

RE: سطری از کتاب - sober - 11-05-2020

‏البته من بعدها به زخم‌های خود عادت کردم و آن‌ها را مثل نشانه‌ای درخشان و عزیز با خود به همه‌جا بردم و بدان‌ها باليدم و هنوز هم بدان‌ها می‌بالم؛ چرا که مگر چیزی عزیزتر از آن‌ها برای من در طول تاریخ مانده است که بدان ببالم و به اینان نبالم؟

‏روزگار دوزخی آقای ایاز_رضا براهنی

RE: سطری از کتاب - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 14-05-2020

•سمفونی مردگان ♡
#عباس معروفی

وقتی آدم تنها می‌شود، تمامی غم دنیا در وجودش خیمه می‌زند. احساس می‌کند؛ آنقدر از دیگران دور شده که دیگر هیچوقت نمی‌تواند به آنها نزدیک شود. می‌بیند میان این همه آدم، حسابی تنهاست. یعنی هیچ‌کس را ندارد =)

•خودت باش دختر ♡
#ریچر هالیس

ولی وقتی واقعا چیزی رو بخواید راهی برای بدست اوردنش پیدا خواهید کرد؛ اما وقتی از ته دل خواستگار چیزی نباشید برایش بهونه جور میکنید .❤

•نامه به کودکی که هرگز زاده نشد ♡
#اوریانا فالاچی

قلب و مغز جنسیتی ندارند. رفتار هم جنسیت ندارد. اگر تو انسانی اهل دوست داشتن و اهل تفکر هستی، آنچه را که گفتم به خاطر داشته باش زیرا من از آنهایی نیستم که به صورتی تو را ملزم سازم که رفتارت زنانه یا مردانه باشد.

من تنها از تو خواهم خواست که از معجزه متولد شدن بهره برگیری و هرگز به پستی و بی همتی تن در ندهی. پستی جانوری است همواره کمین کرده، او ما را هر روز می‌گزد و نادرند کسانی که نمی‌گذارند که این حیوان پاره‌پاره‌شان کند. 

•غرور و تعصب ♡
#جین آستین

لفظ کشته مرده، آنقدر کلیشه‌ای است و جای بحث دارد و مبهم است که من زیاد از آن سردرنمی‌آورم. معمولاً در مورد احساساتی به کار می‌رود که بیشتر، از آشناییِ نیم ساعته ناشی می‌شود تا دلبستگیِ واقعی و قوی .