انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı (/showthread.php?tid=113583)

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - armin van buuren - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:45)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 21:42)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي شب بايد با كابوس شنبه بخوابم -___-
واي خداااااااااااااااااااااااا آخه به من چه شاه تهماسب اول چه كرد ؟

تاریخ که آسونه من الان هیچی نخوندم هیچی هم نخواهم خوند
امتحان دینی و دیدی ؟؟؟؟؟؟؟ 

اکرم خانم ...

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - S R U H - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:48)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 21:45)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 21:42)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كسي گفت شوما نظر بدي ؟

کسی گفت شما بیاید حرف بزنید تاریخ آسونه نیازم بهش داری تا از بعضی شاه ها دلر حمی رو یاد بگیریDodgy

(29-05-2014، 21:50)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان دینی و دیدی ؟؟؟؟؟؟؟ 

اکرم خانم ...

دینی من بودم یک برگه قهوه ایی پر رنگ

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ راستی ..

ایمان من نمیخوام نویسنده بشم !

چون دیگه کم میام و فک نکنم بتونم زیاد بیام ..

قدیما هدف و هیجان داشتم ..

خو دیگه شب همگی خوش خواب آرزوهاتونو ببینید !

خدافس
آیسان امیدوارم این حرفت از روی شکم باشه

اگه نیای که دیگه من میمیرم....

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Wanton - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ راستی ..

ایمان من نمیخوام نویسنده بشم !

جدی نمیگیرم ._.

گفتگو آزاد نویسنده میخواد ._.

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت -_-

هوم چرت و پرت ..

ب تو هم میگفتن که پاشو گورتو گم کن چرت و پرت میگفتی (: میدونم دنیای مجازیه باس حرفا رو ب *** نداشتم بگیرم ولی .. بعضی وقتا نمیشه

من همیشه چرت و پرت میگم ..

تو ب دل نگیر .. زندگیم شده فیلم هندی .. روم تاثیر گُذاشته

شب بخیر

آقا ایمان میشه منم نویسنده شم

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - pink lady - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 21:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت -_-

هوم چرت و پرت ..

ب تو هم میگفتن که پاشو گورتو گم کن چرت و پرت میگفتی (: میدونم دنیای مجازیه باس حرفا رو ب *** نداشتم بگیرم ولی .. بعضی وقتا نمیشه

شب بخیر
قربونت بشم ^__^

شبت بخیر |:

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Wanton - 29-05-2014

(29-05-2014، 21:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ اشکالی ندارع._.

کم اوردم ._.

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - armin van buuren - 29-05-2014

سوال اول مسجد کشیده بود جدول بود مثلا 

یارو انگار به زور اون جدولرو کشیده بود

(29-05-2014، 21:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت -_-

هوم چرت و پرت ..

شب بخیر
آیسان اعصابتو خرد نکن بعضی هااااااا واقعا ارزش فکر کردن به هشون رو ندارند