![]() |
مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- موضوع: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا (/showthread.php?tid=12956) |
RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - خانومه - 05-05-2013 [align=center] واااااااااااااااااااااااااااااااا حالت خوبه؟یچی میگی هااااااااااااااااااا======یه چیزایی تازه ماداریم که نمیگم ولی داریما اگه اونازورشون میرسید تاحالا حمله کرده بودن منکه خیالم راحته RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - arooos - 06-05-2013 درباره این چیزا حرف نزنید ![]() RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - ☻امیرحسین☻ - 06-05-2013 همه رو امریکایی ها بیشتر از ایرانیا دارن پس ایرانیا دارن چیکار میکنن. RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - gomnam - 06-05-2013 موقیت ایران با آمریکا فرق داره ایران نمی تونه همه ی پیشرفت هاشو بگه RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - AyDiN.S - 06-05-2013 مفت؟انگليسيها اومدن چاه نفت زدن و با ما 50 50 شريك شدن هرچند كه كارشون درست نبود و ازشون حمايت نميكنم من هيچ وقت نگفتم اون سلاح هارو ايران ساخته و گفتم امريكا به ايران داده يكم با دقت بخون بسيج هم جزو از نيروهايي هستش كه تو جنگ شركت ميكنه از اين لحاظ گفتم.نه فقط شما ميدوني وايكينگا اعتقاد داشتن اگه تو جنگ بميرن ميرن داخل بهشت اين ترس از جنگ رو كم ميكرد به قول شما اسمش رو ميذاريم ايمان خاطرات جيمز كارتر . خاطرات ژنرال هايي كه اون عمليات رو برنامه ريزي كرده بودن و بعده چند سال چندتا از همين ژنرالا فاش كردن قضيه رو هههههههه اون موقع اصلا ايران مثله الان پدافند هوايي داشته؟ زمان انقلاب جتاي روسيه روي كوهسنگي ميچرخيدند (06-05-2013، 13:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. يعني امريكا ميگي؟ايول داري والله [/quote] ویرایش به دلیل توهین RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - 卐WaffenSS卐 - 06-05-2013 دوست کوچولوی من احترامتونگه داراینجابخش نظامیه ونه کل کل خیلی معذرت میخوام شمااگه ممکنه اسم پنج تاجت روسیوبگوبعددراین باره اضحارنظربفرما شماازکجامطمئنی نداشته؟بعدش هم تصورشماازپدافندهوایی موشکه اول این تصورت رواصلاح کن اون وقت من باشمابحث میکنم خوب شماهم یه جورشی به خاطرات شخصی یک سری ژنرال اعتمادمیکنی اگه اینطوربودالان تاریخوبایدیک جوردیگه مینوشتن چون هرکی سعی داره شکست ننگین خودش روتوجیه کنه اون ژنرال هام براشون افت داشته بگن ازیک کشوربدون ارتش شکست خوردن شمااگه میدونستی مقایسشون نمیکردی بسیجی هاهم درجنگ شرکت میکنن امایک گروه شبه نظامی طرفداردولتن ونه یک ارتش نترسیدن ازمرگ بخشی ازایمانه ونه خودایمان امااین نترسیدن ازجنگ توهمه دوران هاوجودداشته عده ای ازراه درست (ادیان الهی)باورداشتندوعده ای به بت وسنگ وکلوخ واین چیزا و دوست من این جابرای کل کل نیست بحث منطقیه اگه شماکل کل مهدکودکی میخواین گفت وگوی آزاد>بحث وگفت وگو>کل کل نسخه 4 اینجاکاربرانه اعصاب کل کل دارن ونه درسطح کل کل های بچه گانه هستن درجواب این حرفت:يعني امريكا ميگي؟ايول داري والله ازآن نترس که های وهوی داردازآن بترس که سربه توی دارد RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - military_ir - 06-05-2013 (06-05-2013، 17:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ویرایش به دلیل توهین [/quote] شما با دیدن چهارتا مستند نظامی هوا برتون داشته از مسائل نظامی چی سر در میارید؟ متاسفم من نمیدونم اصلا با شما چرا بحث میکنم سنتون اینقدر پایینه که خیلی چیزا نمیفهمید من نیمدونم با دیدن یه مستند شر ور مزخرف مثل از تهران تا قاهره که اون عفریته جادوگر خونخوار با اون شوهر دزد دیکتاتورش چرا اینقدر تاثیر گرفتید البته چون بچه اید RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - 卐WaffenSS卐 - 06-05-2013 لطفاتوهین نکنیدوتوپای سیاستووسط نکشید مسائل نظامی هیچ ربطی به سیاست نداره متاسفانه عده ای به خاطرجهت گیری سیاسی شون سعی دارن چیزهایی که دلشون میخواداتفاق بیفته روبه دیگران تحمیل کنند واقع بین باشیدوازروی عقل قضاوت کنیدونه احساس،احساسات میگه مغول هاخیلی وحشی بودن وضع چنگیزم که مشخصه اماعقل میگه تونستن قدرتمندترین ارتش های زمان خودشون رویک جاشکست بدن RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - gomnam - 07-05-2013 تا اونجای که ما می دونیم کارتر می گه من هنوز کابوس طبس رو می بینم تازه به قول یکی عمه ی منه که داره همه جا جنگ به پا می کنه تو رو خدا یه چیز بگید با عقل جور دربیاد (شن ها مامور خدا بودند) امام خمینی RE: مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا - ARMY - 07-05-2013 ماجرای طبس هرچی بود یه افتضاح و شکست برای امریکا بود اگه اون حادثه رخ نمی داد تهران و سپس سراسر خاک ایران تسخیر می شد . اما بحث نظامی فقط موشک و سلاح نیست عوامل گوناگونی در یه جنگ نقش داره مثل روحیه نفرات انگیزه جنگیدن سربازان فرماندهی عالی و شرایط جوی و محیطی نمونه های زیادی در تاریخ جنگ ها وجود داره که کشوری حتی با داشتن برترین سلاح ها مغلوب می شه روحیه : جنگ های ناپلئون در شمال ایتالیا که با 30 هزار سرباز ارتش 100 هزاری و تا گلو مجهز اتریش رو مغلوب کرد که توی این جنگ عوامل چون فرماندهی عالی ناپلئون - روحیه نفرات نقش اساسی داشت . یا جنگ ویتنام یه مشت چریک شمالی شاخ قدرت اول نظامی جهان رو شکستند و این کابوسی شد برای امریکا تا هرگز در جنگ شرکت نکنه (که با پیروزی بر صدام یه مقدار روحیه گرفتند و عراق و افغانستان رو اشغال کردند ) جنگ افغانستان و شکست ارتش سرخ از چریک ها و مجاهدین افغان و نمونه های دیگه پس صرف داشتن موشک های قاره پیما - تانک های مجهز - ادوات عالی و مدرن ملاک پیروزی نیست در غیر این صورت : افغانستان یکی دیگر از جمهوری ها شوروی می شد ویتنام به دست امریکا فتح می شد پانلئون هرگز به عنوان بهترین فرمانده شناخته نمی شد صدام و ارتش بعث خاک ایران رو ضمیمه خاک عراق می کردند و ... ![]() |