![]() |
» مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « (/showthread.php?tid=143120) |
RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Mason - 05-10-2014 هشت نفره تو چ ماشینی نشسته بودین ؟ (00) RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Wєιяɗ - 05-10-2014 (05-10-2014، 15:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وَن احتمالا :| نکته خوبی بود :| اَصن لیموزین بود :v تا چشتون درآد :>>> (05-10-2014، 15:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قسمت جدیدو تا شب میزاریم ^_^ RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - † αƖιєη † - 05-10-2014 این چه وضشه ؟ ._. آخه چرا انقدر نقش من پُر رنگ بود ؟ ._. نه جدا ؟ ._. .. :| RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Wєιяɗ - 05-10-2014 مرسی از مرضیه (: ___________ سلام(: اینجا شامل داستانای مـآ میشه (: یعنی داستانای اعضای گروه ما (: melodi+ : آوا T A R A : تــارا BŘØkəN WÏnĞŠ : پـَریــآ ~JaSmIn~ : صـبــا ~No×OnE~ : مــهــتـآب Directoner ~girl : فــآطـمه First Star :نــورا frost:مرضــیه ツ سـُــــکـُــــــوت ツ : آیــسان ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ : رُکسانا هر دفعه یه قسمت میزاریم ! اُمیدواریم خوشتون بیاد (: ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ آیسان : ووووییی >_< من میترسم (._.*)--+ مرضیه : نه اینکه ما نمیترسیم ._. مهتاب : پوففففـ .. بسـه -_- صبـا : نورا >_< دستتو بده >_< مرضیه : هـو هـو -_- برو اونور >_< نورا : پریا تو جلـوتر برو .. :| پریا : هیممـ .. از دست شما ! باشه .. آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ .. آ .. :| _ چی شده ؟ >_____________< سـ .. ســـ .. ســــــــ .. ســـــــــــــــــــــــوسک >_________< آیسان : من میترسم :| شــتلــق ... !! -_- لهش کردم ^_______^ نورا : من میدونستم تو قهرمانی مرضیه ._. مرضیه : جیگرتوع ^_^ مهتاب : این دوتا دوباره شروع کردن .. :| صـبا : بیاین بریمم .. >_< تـارا ؟! تارا ؟ :| تــــــارا ؟ >_< تارا : بچه ها ._. با شمارش من حرکت کنین ((= مرضیه : هیسسس بچه ها این .. نورا : صدا آواس .. آیسان : همه قایم شید .. چند دقیقه بعد اوا اومد رف پایین .. با یه قیافه گرفته .. همه دویدیم سمت اتاق ! قیژژ .. تارا : درو باز کن آیسان .. مهتاب : نه همه با هم میریم -_- _ باشه .. 1 .. 2 .. 3 .. فـاطی ؟ O_O فاطی ؟!!! فاطییییییی ؟ آیسان : مُرده ؟! نورا : ببببچه ها ..... ! پریا : نه ! صبا : چیشده .. ؟! مرضیه : ._. مهتاب : نه خوابش بُرده .. :| رکی : فاطییییییییی >.< فاطی: هان چی اب نبات چوبی ؟ :| دوس دارم ^_^ بادکنک جیغغغ :> آیسان : واییی فاطیم از دس رفت :< فاطی : پوففف عع شما اینجا چه میکنید :| ؟ نورا: بگو.. بگ که بهش چیزی نگفتی ؟ فاطی: نه نگفتم ^_^ همه باهم : جیغغغغغغغغغغغغغغغ^_^ مهتاب : بچه ها منو رکی میریم کیکو میگریم .. سفارش دادم ! مرضی و نورا میرن وسایل تزئینی میگرن فاطی و ایسان ایده برا تزئین .. پریا و صبا و تارا هم خونرو مرتب میکنن .. فقط بدویین که بعدش بریم کادو بخریم :> پریا : ولی پس .. آوا چی ؟! رُکی : آوا نباس بفهمه >_< صبا : خُ ولی باس بدونیم کوجاس .. ! مهتاب : بچه ها منو رُکی رفتیم .. فعلا \: مرضیه : عشقم مام بریم .-.* پریا : خُ فقط منو صبا و تارا موندیم با فاطیو آیسان .. :| فاطی : منم رفتم -_- آیسان : بدون من ؟ >_< فاطی : مگه میشه بدون تو ؟ (._. ) آیسان : پَ بریم :>> صبا : پری مام بریم .. ((= پریا : خوب شد گُفتی -_- مهتاب : اقا ببخشید یه کیک سفارشی داشتیم (: روش نوشته بود خنگ من تولدت مبارک ._. +بله .. بفرمایید :| رکی: مرسی چقدر میشه ؟ +120 تومن :| رکی : چه خبره :| ؟ اب طلا زدین روش نکنه ؟:| + خانوم نمیخوای بقیه میبرن :| رکی : ای جهنم و ضرر بگیر :| مهتاب: بریم رکی ! مرضیه : نورا برف شادی چندتا ؟ نورا : 3 تا ! مرضیه : دیگه چی وردارم ؟ نورا: کیندر به مقدار لازم (: مرضیه : آخ آره .. خوب شد گفتی^_^ نورا : آره (..)---+ فاطی : خُ -_- آیس بنظرت تا کِی قراره منتظر آوردن وسایلا باشیم ؟ :| آیسان : نمیدونم >_< تارا : من اتاقو جم میکنم ^_^ پریا : اتاق مال من بود .. -_- صبا : زر نزنین خودم قراره اونجا رو تمیز کنم :| تارا : پریا تو برو دستشویی رو تمیز کن :> منم میرم آشپزخونه رو میریزم .. .-. پریا : باوشـــــــه .. ! مهتاب : آقا میشه کنارش ی پوکر بزارین ؟ ._. رُکی : راس میگه ی پوکر بزن تنگش ^_^ مهتاب : جیغغغ خیلی خوب میشه ^_^ رکی: کادو چی میدی بهش ؟ مهتاب : یه تاپ نیروانا دیدم ^_^ با یه شلوارک لی کوتاه (: خیلی خاص بود همونو براش میخرم ^_^ رکی : جیغغغ خیلی عالیه ^_^ مرضیه : خب آقا اینا چند میشه ؟ + ببینم چیاس ؟:| مرضیه : اِوا نورا کیسرو بده._.++ + میشه 50 تومن :| مرضی :نورا حساب کن بدو منتطرن :| نورا: من ؟ :| خو باش .. باشه :| مهتاب زنگ میزنه خونه } مهتاب : سلام .. تارا به بچه ها بگو ما تو ترافیک تیراژه گیر کردیم .. شما برین کادو بخرین .. به مرضیه و نورا هم بگو .. خدافض پریا : کی بود ؟ تارا: مهتاب گفت ما بریم کادو رو بخریم ! صبا : باشه پَس بچه ها بپوشید .. [ دینگ دینگ دینگ :| ] فاطمه : آیسان درو بزن ، مرضیه و نوران حتما .. نورا: دی ری ری ریم ._. ما اومدیم ._. تارا: شماهم میاین بریم کادو بخریم ؟ مرضیه : پَ چی :| ؟ خُب .. پَ برو آژانسو نگه دار :| نورا: پایینه .. ! { بعد یه ساعت ، همه اومدن خونه } مهتاب: برف شادیا ؟ تارا: منو صبا ! مهتاب: آوردن کیک و چاقوش ؟ رکسانا : منو پریا ! مهتاب: چیدن کادوها ؟ نورا: منو مرضی ! مهتاب: چیدن میز شام ؟ آیسان : منو فاطی ! مهتاب: و آهنگم که با خودم بود ! همه چی ردیفه ؟ همه باهم : ردیفف ! مرضیه : هیسس بچه ها داره میاد ._. همه باهم : جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ تولدت مبآرک ^_^ آوا ===> 0.0 مهتاب: آوولی تولدت مبارک ^_^ این کادوی من ^_^ آوا: جیغغغغغغ ^_^ نیروانا ^_^ مرسی :> آیسان : اینم کادوی منو فاطی :} آوا : جیغغغ ^_^ قاب گوشی جدیدی ^_^ عاشقتونمم :> رکسانا: اینم از طرف منو تارا =) آوا: وااییی مرسی ^_^ خیلی مانتوش خوشگله ^_^ رنگ شلوارشم دوس دارم ^_^ صبا : و اینم از طرف منو پریا ! آوا: جیغغغغ مرسی کُلی رُکی ^_^رژ ^_^ لاک ^_^ جیغغ ^_^ نورا: اینم اَ طرف منو مرضی ^_^ آوا: واییییی جیغغغ ^_^ عاشق کلاه کَپم ^_^ مرسی ^_^ آیسان : آوا بیا کیکو ببر ^_^ رکی: منم عکس میگیرم ^_^ همه با هم : 1.. 2 .. 3 .. فوتتت ببر ^_^ happy birthday to you .. ^_^ آوا: مرسی ^_^ خیلی دوستون دارم ^_^ مهتاب : خُب .. من وارد میشوم ._. please don't stop the music :v مرضی : هوو موج میریم همه :v آیسان : حالا همه جلو عقب جلو عقب ^_^ رکسانا : بچه ها بیاین شام ! پریا: ایول=)) [ نیم ساعت بعد ] رکسانا : کی دلش کیک میخواد ._.**++ ؟ همه باهم : مَننن :> و بعد از کیک به علت تکون نخوردن هر یک اَ روی مبل همه کَپیدند ^_^ و تولد اوا به بهترین نحو برگزار شُد ^_^ _____________________________________ اُمیدوارم از داستان خوشتون اومده باشه :> منتطر فصل جدید باشید :} [ نویسندگان این قسمت : مرضیه،مهتآب ] RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-10-2014 دِقَت کَردین همه جا مَنو و فاطی .. با کی بریم ؟ مَنو فاطی .. چیدن میز : مَنو فاطی .. کُجا ؟ مَنو فاطی چی ؟ منو فاطی تلفن 22 دو تا 6 :||||||||||||||| عالی بودددد ما بهترینیم این طبیعت ماس ^___________^ RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - First Star - 05-10-2014 قبول نی -_- من و مرضی کادو ندادیم -_- عالیی بود ^_^ RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Wєιяɗ - 05-10-2014 (05-10-2014، 17:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخ یادم رف الان + میکنم :| RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - † αƖιєη † - 05-10-2014 هُپی ^_^ .. خیلی خوب بود ^_^ .. خوشمان آمد P: .. ولی عاقا جدی شما برای تولد بهترین دوستتون براش لاک میخرید ؟ :| :| خوب بود کُلی ولی ^_^ .. RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - Brooklyn Baby - 05-10-2014 رُکی .. :| غُر نزن خیلیم خوب بود >_< مرسی از تشکراتون ((= RE: » مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « - melodi+ - 05-10-2014 هار هار هار ^____^ مهتاب میشه کادوتو بدی ? ^^^^_^^^^ :>> |