انجمن های تخصصی  فلش خور
اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید (/showthread.php?tid=150010)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - solalh123 - 30-06-2015

میخوام اعتراف کنم من بچه ک بودم ب کیوی میگفتم کیو     بعضیا ذهن منحرف داشتن     اصن ی وضی ی ی ی

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - Medusa - 03-08-2015

اعـتـراف مـیـکـنـم اون اولـا کـه اومـده بـودم فـلـش از یـه پسـره خـوشـم اومـد .__.

بـعـد هـی بـا خـودمـ فـک مـیـکـردمـ چـی کـآر کـنـم ، چـی کـآر نـکـنـم ایـن عـآشـقـه مـن بـشـه [ خـآک تـو سـرت GEM TV =|| ]

بـعد گـفـتـم حـآلـا فـعـلـا بـهـش درخـواسـت دوسـتـی بـدم بـبـیـنـم چـی مـیـشـه ..؟! هــعععی ._.

بـعـدش دادم ولـی اون مـنـو اضـآفـه نـکـرد T_T

بـعـد یـه مـدت فـهـمـیـدم یـآرو دخـتـره =|||..!

هـیـچـی دیـگـه بـعـدش مـن مـونـدمـو یـه دل شـکـسـتـه =|||

آخـه ایـن undisclosed ـآیـی کـه تـو پـروفـآیـلـآتـون مـیـزنـیـن آدمـو گـمـراه مـیـکـنـه -__-

درسـت بـزنـیـد مـرد یـا زن دیـگـه ..! -__- چـرا بـا احـسـآسآت مـن بـازی مـیکـنـیـن ..؟!

حآلـا مـن بـه لـبـاس عـروسـمـم فـک کـرده بـودم =||

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - DAZZLING BOY - 03-08-2015

اعتراف میکنم ی دخترو سرکار گذاشتم .-. اون گف دوسم داره منم گفتم دوسش دارم در حالی ک نداشم و ندارم =)

الانم با هم قهریم  =)

خیلی ام خوش میگره =)

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - ✓SHINE AGAIN✓ - 03-08-2015

اعتراف میکنم بچه که بودم هرموقع حوصلم سر میرفت زنگ میزدم 118 میگفتم ببخشید شماره ی 110 رو میخواستم یا شماره ی اورژانس 115 رو میخوام :-|

بعدشم آخر تلفن خونمونو قطع کردن Smile)         

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - pouya_b - 03-08-2015

اعتراف میکنم تا5سالگی پستونک میخوردم مامانم رو پستونکم فلفل ریخت دیگه نخورردم
نخندخوشمزس الانم میخوام
................................................................................​.....
اعتراف میکنم پنجم ابتدایی بودم من بادوستم دعوام شد بعد باهم نقشه کشیدیم بگیم ما دعولنکردیم علی ومحسن کردن درریم خیلی کیف داد بصورت موقت اخراج شدن مدیرر هم ساده بود چنتا از دوستامو هم با زور بازو مجبور کردم الکی شهادت بدن
خیلی کیف داد

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - sina.mo - 03-08-2015

اعتراف میکنم وقتی 3 سالم بود به عموم که اسمش خسرو بود میگفتم ک****س*****ر*****و

بازم اعتراف میکنم وقتی 3 سالم بود میخواستم بگم فک کنم میگفتم فک ک****س****م

اعتراف میکنم وقتی 9 ماهم بود الت تناسلیم زیادی سفید بود بابا بزرگمم برا اولین بار بود که منو دیده تا بغلم کرد سری پوشکمو در اورد نگاش کرد(البته مامانم میگه راست و دروغش پا خودش بابا بزرگمم مرده نیس ازش بپرسم)البته ببخشید بچه بی ادبی بودم

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - DAZZLING BOY - 03-08-2015

(03-08-2015، 18:27)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراف میکنم وقتی 9 ماهم بود الت تناسلیم زیادی سفید بود بابا بزرگمم برا اولین بار بود که منو دیده تا بغلم کرد سری پوشکمو در اورد نگاش کرد(البته مامانم میگه راست و دروغش پا خودش بابا بزرگمم مرده نیس ازش بپرسم)البته ببخشید بچه بی ادبی بودم

خخخخخخخخخخخخخ وااااااااااااااااااای خدا

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - sina.mo - 03-08-2015

(03-08-2015، 18:29)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 18:27)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخند اعتراف کن

(03-08-2015، 18:30)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 18:29)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخند اعتراف کن

خخخخخخخخخخ کردم دیه

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - طوطی82 - 03-08-2015

اعتراف می کنم وقتی بچه بودم به سیب زمینی سرخ کرده می گفتم جیبی Blush
اعتراف می کنم به پسر همسایمون که خیلی ازش بدم میاد می گم مستربین آخه قیافشم خیلی شبیهشه!با دوستم راجب این موضوع کلی خندیدیم 25r30