انجمن های تخصصی  فلش خور
【گفتگو آزاد 299 ™ 】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: 【گفتگو آزاد 299 ™ 】 (/showthread.php?tid=263799)

RE: 【گفتگو آزاد 299 ™ 】 - س و گ ل یعنی سوگلی - 05-01-2017

سالی مبگراید کیه؟

آهاااااااااااان فهمیدم اونی ک تو گفتگو قبلی پی ام داده بود.شما فک میکنین که من اونم؟ یعنی من اینقد قسم خوردم هنوزم بس نیست اجی عسل؟ دیگ سر کی قسم بخورم تا باور کنی؟ میگم به خداوندی خدای یکتا قسم که من دخترم چرا باور نمیکنین شما:hlp::hlp::hlp::hlp:cry2

تو این چند روزم مریض بودم حتی نتونستم از جام بلند بشم داشتم میمردم بخدا ولی متاسفانه میبینید ک اینجا هستمDodgy

(05-01-2017، 16:29)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان گرفتم

آهایییی سالی مگبراید یا نمیدونم کی هرکی هستی بیا آن شو جون هرکی دوست داری بیا اینا میگن من تو هستم crying بیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا crying crying crying crying crying

RE: 【گفتگو آزاد 299 ™ 】 - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 05-01-2017

چه خبره سوگل کل مردمووو جمع کردی؟؟؟

(05-01-2017، 17:50)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجی سحر.......آیا توهم اومدی بگی که من پسرم؟

(05-01-2017، 17:53)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2017، 17:50)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاری ندارم که تو کی هستی
فقط الکی اینقدر استیکر نفرست

RE: 【گفتگو آزاد 299 ™ 】 - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 05-01-2017

بابا این آجی سوگولمون پسر نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
نیس دیگه بحثم نباشه

(05-01-2017، 17:55)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2017، 17:53)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو اینقد بهم شک داری ک جواب سلامم رو ندادی باشه Undecided

(05-01-2017، 17:57)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیس دیگه بحثم نباشه

سلااااااااام اجی دینا چطوری خوبی عزیزم؟ Tongue

(05-01-2017، 18:00)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2017، 17:55)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو اینقد بهم شک داری ک جواب سلامم رو ندادی باشه Undecided

(05-01-2017، 17:57)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیس دیگه بحثم نباشه

سلااااااااام اجی دینا چطوری خوبی عزیزم؟ Tongue

شک ندارممم
سلاام

RE: 【گفتگو آزاد 299 ™ 】 - MAMAD*ALONE - 05-01-2017

به به بلاخره نسخه جدید اومده؟

این شد یه چیزیییییییییBig Grinدوستتون دارمممممممممم اجی هایییییییی گلممممممممممTongueHeart

RE: 【گفتگو آزاد 299 ™ 】 - MAMAD*ALONE - 05-01-2017

سلام دوستان