انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ (/showthread.php?tid=281603)

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - *Aɴѕel* - 18-04-2020

هیچ وقت این اهنگو گوش نکنید هیچ وقت
بد آموزی داره-__-
Everything I Own

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - sober - 18-04-2020

(18-04-2020، 1:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 1:26)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون راهکار قتلی که بهت گفتم دلم میخواد پیاده ش کنم D:

بیخیال انقدر خشن نباش ، رفیقمونه تخفیف بده :>

درباره ی فرهان نه...کلا دوست دارم اجراش کنم
+
Itsali خودتو لوس می کنی یاد طوطیم میافتم که گشنه ش می شد زل می زد به دیوار همون قدر احمق :|

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - Itsali - 18-04-2020

(18-04-2020، 1:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم توی اون گروهتون مظلوم تر و دل پاک تر از من گیر بیارید
خودتون میدونید -_-

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - DarkLight - 18-04-2020

@محمّد
تعداد اطلاعیه هامو یادته؟

(18-04-2020، 1:32)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Itsali خودتو لوس می کنی یاد طوطیم میافتم که گشنه ش می شد زل می زد به دیوار همون قدر احمق :|

Wait wait
لوس؟ من؟ فرهان؟

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - Faust - 18-04-2020

(18-04-2020، 1:32)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 1:26)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون راهکار قتلی که بهت گفتم دلم میخواد پیاده ش کنم D:

درباره ی فرهان نه...کلا دوست دارم اجراش کنم
+

پس حتماً عصبی ای.

(18-04-2020، 1:32)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون میدونید -_-
معلومه که گیر میارم خودم ^_^

پس حتماً عصبی ای.
[/quote]
از خودم کلافه م بیشتر

(18-04-2020، 1:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و وی عمه ی کی بود که راهکار قتل میداد؟

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲ - Faust - 18-04-2020

(18-04-2020، 1:32)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون میدونید -_-

مخالفم !
ما کله پوکیم ، شما خوناشام !

(18-04-2020، 1:35)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 1:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و وی عمه ی کی بود که راهکار قتل میداد؟

نویسنده ای که اون داستانو نوشته بود ((:
من نبودم ._.