انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× (/showthread.php?tid=296787)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - *VENUS* - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لهجه؟
همه لهجه دارن تا حدودی بسته به اینکه کجا متولد شده باشن
منم یکم لهجه دارم. هر چند خودم متوجه نمیشم ولی بچه های شهر های دیگه وقتی باهام حرف میزنن میگن که یکم لهجه دارم
چطور ؟

یه کتابی می خوندم لهجه مشهدی رو یادم آورد
 اگه داشته باشین خوبه
من اصالتا مشهدی نیستم و خانواده لهجه ندارن
فقط خودم تو مشهد به دنیا اومدم
لهجه مشهدیم زیباست (: و من بیشتر تو مدرسه یاد گرفتم
شما خودتون مشهدی بودین؟

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - ابراهیم هادی - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سیاسیِ ؟ (:

حق نداریم راجب آینده مملکت حرف بزنیم؟

(07-05-2021، 0:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولن شما هنوز به اون سن نریسیدی, دخالت تو کارای بزرگترا؟
دومن اینجا از این حرفا نمیزنن.-.

شما خواستار ون سیاه هستید مثل اینکه

تشویق

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - شـــقآیــق - 07-05-2021

احساس میکنم خوابم میاد

(07-05-2021، 0:56)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده؟ ._.

لولو خورخوره کیه؟ ._.

لولو خورخوره شبا یک به بعد میاد مدیرا رو میخوره اگه نخوابن Confused

ها ها :>
من منتظرم شما ها بخوابین که درارو قفل کنمو چراغارو خاموش کنم

(07-05-2021، 0:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کتابی می خوندم لهجه مشهدی رو یادم آورد
 اگه داشته باشین خوبه
من اصالتا مشهدی نیستم و خانواده لهجه ندارن
فقط خودم تو مشهد به دنیا اومدم
لهجه مشهدیم زیباست (: و من بیشتر تو مدرسه یاد گرفتم  
شما خودتون مشهدی بودین؟
نه  سعادت نداشتم

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - Emmɑ - 07-05-2021

(07-05-2021، 0:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سیاسیِ ؟ (:

(07-05-2021، 0:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولن شما هنوز به اون سن نریسیدی, دخالت تو کارای بزرگترا؟
دومن اینجا از این حرفا نمیزنن.-.

شما خواستار ون سیاه هستید مثل اینکه
خب گفتن حق رای برای +18 هست و ما هنور به اون سن نرسیدیم و این یعنی بهتره ما دخالت نکنیم
اینا شوخی نیست.-.-.--.-.--..--..---..

(07-05-2021، 0:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کییییی *-* ! کی کی کی کی *-*

منم خوبم ^^ دارم درس میخونم ._.
پیر شدم دیگه

خودت میدونی دیگه._.

منم دارم الگو میکشم-_-
خسته شدم-_-

اوووووووو ( لبخند شیطانی * ) :>

الگو ی چی ؟

(07-05-2021، 0:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس میکنم خوابم میاد

مقاومت کن خواهر Angel

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× - شـــقآیــق - 07-05-2021

والا من بیس سالمه ولی نمیرم ..
بحث سیاسی نکنین واا

بحث سیاسیِ ؟ (:

خیر