انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - شـــقآیــق - 18-06-2021

عه روز شماهم چرته ک سپاس دادین
فکر کردم فقط روز من چرته

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - shghyegh - 18-06-2021

(18-06-2021، 12:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم فقط روز من وزنه

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

امروز چن شنبس چندمه اصن چیه قضیه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - *Aɴѕel* - 18-06-2021

(18-06-2021، 12:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم فقط روز من وزنه

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

گرمهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ولتاژ ضعیفهههههههههههههههههه
کولر نمیشه روشن کردددددددددددددددددددددد
گاددددددددددددددد کیلللللللللل میییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - شـــقآیــق - 18-06-2021

(18-06-2021، 12:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم فقط روز من وزنه

هیچ کس هیچ وقت تنها نیست
همراه اول

نمیدونم|:
امروز چندمع|:؟
امتحان نداشتم احیانن

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - Medusa - 18-06-2021

(18-06-2021، 12:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
فکر کنم وسط آهنگه که میگفت That so Beautiful منظورش شما بودی(:

پرهاااام
خجالتم نده. عه. 

(18-06-2021، 12:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون پس):
اینستا نیستی ک عکسمو ندیدی لایک نکردی)):
)):

الان کردم کیوتچه. :**

(18-06-2021، 12:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام عکس بزارم بین اینهمه خوشگل زشته -_-

حرف مفت؟ حرف مفتتت؟! من تا همین دو سال پیش یه توده‌ی جوش بودم که دست و پا درآورده بود. :| اونوقت تو تو دوران بلوغت انقدر زیبایی، خجالت نمی‌کشی؟ زبونتم درازه؟ -__-

(18-06-2021، 12:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 12:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا آدم‌ پایینش منقبض میشه :v

میدونی یه چیزایی هست که زشته بگی

سپاس طلایی تقدیم به شما. 

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 18-06-2021

(18-06-2021، 12:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 12:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
فکر کنم وسط آهنگه که میگفت That so Beautiful منظورش شما بودی(:

پرهاااام
خجالتم نده. عه. 
بلاخره گل یه روزی باید خودشو نمایان کنه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _sehun_ - 18-06-2021

ببخشید دوستان p336
دیگه نمیگم):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - shghyegh - 18-06-2021

(18-06-2021، 12:36)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 12:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم|:
امروز چندمع|:؟
امتحان نداشتم احیانن
وایی توام انگار دچار روزمرگی شدی =(

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - *Aɴѕel* - 18-06-2021

@*VENUS*
میسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس یوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - bOoOoOy - 18-06-2021

‏هر چی با آدم‌های بیشتری آشنا میشم، 
بیشتر مطمئن میشم که در آخر از شدت تنهایی و در تنهایی شدیدی خواهم مرد...