انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوتباله الان؟
اره 
ARS ATM 
به سبک خودت گفتم

خیلی نامردی cry girl

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 22:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان که دقت میکنم
باب اسفنجی خیلی قشنگ روایت مردمی رو نشون میده که یه نظام کاپیتالیستی بالا سرشونه یا خیلی خنگن

مگر مشکل نظام کاپیتالیستی چیه

هیچی یسری احمق توش احساس راحتی میکنن به من معترض تیکه میندازن
نظام کاپیتالیستی مشکلی نداره از نظر من مردمی که زیر سایه همچین نظامی سکوت میکنن و دنبال فرصت پیشرفت شخصین باید تیربارون کنی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 29-04-2026

هچ خیر
شما چخبر 
@شـــقآیــق

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - shahid - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:06)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتلتیک بازی رو درمیاره

احتمالش هست

یک یک شد! bathtime

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:04)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لباس تنم کنم میشم 52 اینا بابا 5020

دو کیلو لباس میپوشی ک سنگین شی؟ اینا تاثیراته گله
اگه درخت میکشیدی وضعت این نبود

نباید با وزنم شوخی میکردی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 9

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظام کاپیتالیستی مشکلی نداره از نظر من مردمی که زیر سایه همچین نظامی سکوت میکنن و دنبال فرصت پیشرفت شخصین باید تیربارون کنی

خب اگه مشکلی نداره پس چرا نباید زیر سایه ش سکوت کنن؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 
ARS ATM 
به سبک خودت گفتم

خیلی نامردی cry girl
بشین کنار شوهرت فوتبال ببین ‌. انقدر عشق میکنه 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی میخوایی باب اسفنجی رو تیربارون کنی؟ شلوار مکعبی رو؟cry girl

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Emmɑ - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:08)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه دارم به شوهر پولدار فکر میکنم

کار چطور پیش‌ میره؟(:
افتضاح
اصلا دوسش ندارم

(29-04-2026، 23:10)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:08)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه دارم به شوهر پولدار فکر میکنم

از امروز برنامتو بزار پیدا کن
تو هستی دیگه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 29-04-2026

(29-04-2026، 23:16)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کیلو لباس میپوشی ک سنگین شی؟ اینا تاثیراته گله
اگه درخت میکشیدی وضعت این نبود

نباید با وزنم شوخی میکردی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 9

وجهه اشتراک زیادی با دختره دارم

به عکست نمیخوره ۵۰ کیلو باشی .شاید ۵۰ونیم ولی ۵۰ نه