انجمن های تخصصی  فلش خور
سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! (/showthread.php?tid=4570)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - امیررضا* - 08-11-2013

(08-11-2013، 20:28)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر دوستان عزیز. وبه من خیلی سنگینه و گیر داره یعنی لب تاپ وقتی بازش میکنه سی پی یوش فوقلعاده به کار می افته و وقتی کلیده پایین رو میزنی به زور و تکه تکه پایین میره. خودتون برید ببینید. با دو لب تاپ قوی که باهاشون بازی های سنگین می کنم چک کردم.
seven-dl.rozblog.com

عرفان کلا یکم هنگه

دیر میاد و یا اصلا نمیادConfused

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - ERF@N - 08-11-2013

(08-11-2013، 20:31)‎امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2013، 20:28)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر دوستان عزیز. وبه من خیلی سنگینه و گیر داره یعنی لب تاپ وقتی بازش میکنه سی پی یوش فوقلعاده به کار می افته و وقتی کلیده پایین رو میزنی به زور و تکه تکه پایین میره. خودتون برید ببینید. با دو لب تاپ قوی که باهاشون بازی های سنگین می کنم چک کردم.
seven-dl.rozblog.com

عرفان کلا یکم هنگه

دیر میاد و یا اصلا نمیادConfused

اومدن که میاد. شما پی سی تون پایینه. سوالم اینه:چطوری سبکش کنم؟ قدیما مشکلی با این قالب نداشت. کسی راهی داره؟ نمیخوام قالبشو عوض کنم. اگه اسکریپیتاشو ور دارم درست میشه؟

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - امیررضا* - 08-11-2013

عرفان از اقا صابر بپرس
اون میدونه فکر کنم
تو پیام بگو تا پاسخ بده

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - Apathetic - 09-11-2013

seven-dl.rozblog.com
اتفاقا به نظرم گیری نداره ! ..

من با کامپیوتری میام که هزارتا اپلیکیشن و بازی روشه ولی سرعت توپ :|

شاید مشکل از لپ تابته ! .. اون برنامه روش زیاد نی ؟

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - ッツ محمـב هـاבے ツッ - 16-11-2013

ممنون عالی بودBig Grin

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - atish78 - 20-12-2013

سلام
شما می تونید کد رو copy کنید و به قسمت تنظیمات وبتون برید و در قسمت کدها و جاوا اسکریپتها ی وبتون اون رو paste کنید.
اگر بازم مشکل بود در خدمتیمBlush

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - ERF@N - 20-12-2013

مشکل مال من به خاطر کدی بود که تو قالبش قرار گرفته بود و باعث می شد افراد با بازدید از وبه من همزمان از دوتا وبه دیگه هم بازدید کنن. با عوض کردن قالبش کد هم پاک شد.

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - M]AMAD]~ - 04-02-2014

..................

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - ( lιεβ ) - 25-02-2014

ایـن سئوال پرسبدن دارع ؟؟

RE: سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! - azmp - 01-03-2014

خیلی مفید بود