![]() |
!!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو (/showthread.php?tid=75300) |
RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - 15151515151515151515 - 07-06-2014 من همشو بلد بودم ![]() RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - آرمیتا18 - 07-06-2014 خ خ خ خ خوب بود ب ب ب ب باحال RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - الیکا0 - 07-06-2014 من من من..........................من تا حالا تقلب.......................من تاحالا...............تقلب............ هیچی بابا ولش کن .مهم نیس RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - saba sh - 08-06-2014 جدیدن تقلب با حرکات پا جواب میده... یه روش دیگه هس واسه کسایی که کل بچه های کلاسشون پایه ن... فقط واسه سوالای تستی جواب میده... اینجوریه: تو سر جلسه از بچه ها میپرسی:بچه ها سوال فلان یه جوری نیس؟(یا مشکل نداره؟یاحل میشه؟یا...) بعد دوستات اینجا چهارجور جواب ممکنه بهت بدن که گزینه درسته... گزینه1:نه،چجوری؟ گزینه2:کدوم سوالو گفتی؟ گزینه3:خیلی سادس... گزینه4:چرا...یه جوریه... البته این روش به شرطی عمل میکنه که بچه هاتون گندشو درنیارن و هی سوال نپرسن... RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - ℋα℘℘¥ ℊ☤яℓ - 08-06-2014 خب فعیلا که دیگه امتحانا تموم شد.ولی برای سال دیگه حتما امتحان میکنم!!!!!!! RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - ρяіηcεss~Αιοηε - 28-06-2014 این روش و اینجودی توضیح میدم: غزل:مرجان چک نویس داری؟ مرجان:اره غزل:میشه بمن بدی لعد اون میده و تو مینویسی چه سوالی موندی بعد اون میگه که یه لحظه چک نویس رو بده بعد جوابو مینویسه میده بهت میگه دیگه چک نویس لازم ندارم ..! RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 21-08-2014 بابا این رشا دیگه قدیمی شدن معلما دستمونو میخونن RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - *نیوشا*14 - 21-08-2014 100% جواب میده ![]() من همهش رو امتحان کردم ![]() چند تا هم خودم اختراع کردم ![]() RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - سوزان 14 - 24-08-2014 روش بسیار خوب دنده پیکان که تنها برای سوال های پهار گزینه ای استفاده میشه شما شماره سوالو میگی و بغل دستیتون یا روبه روییتون... گزینه1--پای راست جلو گزینه2--پای چپ جلو گزینه3--پای راست عقب گزینه 4--پای چپ عقب و اینگونه است که شما جوابو میفهمید.... یه راه دیگه هم هست...اول باید گزینه هارو مشخص کنید که هر کدوم چی بگید مثلا گزینه1=اسونه گزینه2=خیلی اسونه گزینه 3=سخته گزینه4=خیلی سخته حالا روشش چیه؟شما مثلا میخاید بگید سوال 100 میشه گزینه2؟میگید گزینه دو خیلی اسونه...و دوستانی که از قبل با هم گزینه هارو مشخص کردید جوابو میگن مصلا میگه ن خیلی سخته یا...!!!!!!!!!!! اینا همش کشف خودم بوده برید حالشو ببرید خیلی جواب میده تا کشف های بعدی به خدا میسپارمتون و من التوفیق ![]() RE: !!!!اموزش تقلب سر امتحان!!!!!حرفهای نخونی افتادی ترم امسالتو - A General - 24-08-2014 من بهترشو بلدم با خود کار تقلبو بنویس بکن تو خودکار یا سرش بعد در بیار حال می ده نوشتن تقلب به سبک رمزی روی میز صندلی |