انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 (/showthread.php?tid=100631)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-04-2014

مث اینکه من نقش آدم بَده رو دارم ..

سُکوت میکنم [!!]

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - # αпGεʟ - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ما يكيم
اوكي پري وايسان
هيچ فرقيم نداريم |:
خو یه فرق دارن همه اونم قیافه:4chs:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - MONA-GH - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:32)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ما يكيم
اوكي پري وايسان
هيچ فرقيم نداريم |:

باهوشه (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - Dead Silence - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:28)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآنـ...فقط سکوتـ..عشقــی...|:

هیچی نگـو.

دِ آخه نمیدونه گاله رو وا میکنه ..

دُختر خوب من پری رو دوساله میشناسم از موقعی که نویسنده بود دوستم بود ..

خودشیرینی اینجا تُف هم نی ..

شاید این کارا واس شما خودشیرینی باشه ولی واس ما حرف رفیقانه اس ..

در ضمن من با شُما حرف نزدم که پریدی وسط ..[!!]

برو ص قبلـو بخــون بعــد خــودتـو بنــداز وســط ؛ تـو خــودتو انداخــتی وسـط جغلــه ...

من داشتــم با اون دخدره حرف میزدم پس ببند دره اون تـآلآر اندیشــه رو !{!!}

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - # αпGεʟ - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:34)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ما يكيم
اوكي پري وايسان
هيچ فرقيم نداريم |:

باهوشه (:
تیزهوش!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - இFATEMEHஇ - 10-04-2014

سلـآم .. !

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ص قبلـو بخــون بعــد خــودتـو بنــداز وســط ؛ تـو خــودتو انداخــتی وسـط جغلــه ...

اگه دقت کُنی پری اسم منو آورد ..

ی سر به چشم پزشکی هم مراجعه کُن بد نیس ...

تالار اندیشه خیلی وقته بسته شُده ..

لوزومی نداره ب من ..

تو هم اگه یکم ب حرفات دقت کُنی میفهمی عزیزم کی خودشیرینی میکنه وقتی امیر میاد (:

وقتی عرفان میاد .. [!!]

بدرود

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - MONA-GH - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:36)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم .. !
فاطمه |:
دلم انقدرپر كجابودي عشقولكم

(10-04-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوزومی نداره ب من ..

تو هم اگه یکم ب حرفات دقت کُنی میفهمی عزیزم کی خودشیرینی میکنه وقتی امیر میاد (:

وقتی عرفان میاد .. [!!]

بدرود
ايسان
خودشيريني كجابود |:
دختر به اين خوبي|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - இFATEMEHஇ - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:37)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 19:36)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم .. !
فاطمه |:
دلم انقدرپر كجابودي عشقولكم

مـآ کـه بودیم عشقـی شومـآ نبودی ^ـــــــــــــ^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 - Dead Silence - 10-04-2014

(10-04-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوزومی نداره ب من ..

وقتی عرفان میاد .. [!!]

بدرود

توهم اگـ, دقــت کــنی راجبه من گفتـی !!

هــ, ..

دیگــ بــ, دیگــ میگــه تـ, دیگــ .. !

اگـ, بـآ امیــر و عرفـآن شــوخی میکــنم وآس خــآطره اینــه کــ, جنبــ, دآره و فضــولیــش هم

به هیچ خری نیــومده گرفتی ؟؟

تــو هم دقــت کــن به مــوقعــی کــ, ایمــآن میــآد ..

پـس چــرت نگــو ..

درم ببند ســوز میـاد ..