انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı (/showthread.php?tid=113583)

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Adl!g+ - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:18)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان من شوهر دارم ؟! :|

جدی ؟! O_O

محسنه دیه -_-*

محسن شوور من بود -_-*

تو و آیسان دست به یکی کردین از من گرفتینش )): -_-*
جشن دعوا معوا رو بذارید کنار(((:

(30-05-2014، 16:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان کوفت بخوره ایسان اصن بچه نداره ..

خدافس

رضا جو گیر شد یه چیزی گفت

مسیح کجایی؟؟؟

خودتو نارحت نکن ابجی
این حرفو کی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(30-05-2014، 16:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس

مسیح کجایی؟؟؟

خودتو نارحت نکن ابجی

خدافس

مسیح کجایی؟؟؟

خودتو نارحت نکن ابجی
شوهرش
گفت که یه زن دیگه هم واسش جور کنن/:

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Brooklyn Baby - 30-05-2014

برید کنار -_-
مرضی کوماندو وارد میشود-_-

رضا کوجـــــــــــــــــــــــــــــــآیی؟>________________<

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - RedSparrow - 30-05-2014

بازی های پشت پرده ، خیلی مواظب خودتون باشید -_-

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-05-2014

هیسسس ..

دو دقیقه سکوت .. !

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Mᴏsᴇs - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی چایی دیع بخـور شوور خواهر :| ₩__₩

در اینجا منظور از خواهر آیسان اصـد :|
چایی؟
یکی دیه بریز:|

نه قهوه :|

نسکافه میخوری یا شربت !؟ :|

هرچی بخوای هَ :|:|
فوه؟=)))))))):|:|:|:|
نه همون چایی رو بریز بریم پی زندگیمون:|

کوفت :|:| فقد میخواد آتو بگیره از آدم :|

نه تروخدا ناراحت میشم چایی بخوری ! :|

اصن راه نداره |:

قهوه یا نسکافه یا .. .!؟ :|
ملت ببینید....
این خودش میخواد....
نه....
من به آیسان خیانت نمیکنم.__:|__.

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dead Silence - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا شما یه زن دیه هم برا من گیر بیارید چیزی نمیشه ها:|
دختر مختر مجرد هنو تو فامیل هس؟
فاطی تو چی؟
سراغ نداری؟
:|:|:|

خاک تُ سرت :|

زنت اینجا نشسته میگه من زن میخوام |:

آیسان بیا ایبنو جَمــــِش کُن ..AngelAngel

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Adl!g+ - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفت شوهر می خوام>.>

افرین شوهر نکن (:

(30-05-2014، 16:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان من شوهر دارم ؟! :|

جدی ؟! O_O

هوممم مُ :|

(30-05-2014، 16:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تو چی؟
سراغ نداری؟

؟ ..

S: ..

خیلی خری ..

خدافسسسس
این که اینجاس:|:|:|:|
رضا>.<
خجالت نمی کشی تو؟؟؟؟
خو دختر مجرد ندارین چرا به آدم میپرید؟:|:|:|:|

تو زن داری؟؟؟
بچه نداری؟؟

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - ღSηow Princessღ - 30-05-2014

سرعتمـ درست شد..!Angel

بچه ها نقلِ قول کنید...خیلی طولانی شده پستاتون..!Undecided

لدفـن دان کنید..!خیلــی زباستـ..!)):

آیسانـ تو دانلود کـن..حالِ منو میفهمـی..!)):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.3eke.ir/mohsen-chavoshi/2160-haris-mp3

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Brooklyn Baby - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تو چی؟
سراغ نداری؟

خاک تُ سرت :|

زنت اینجا نشسته میگه من زن میخوام |:

آیسان بیا ایبنو جَمــــِش کُن ..AngelAngel

مرضی تو یه کلکی تو کارته-_-{!!}

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - First Star - 30-05-2014

چه جالب :|

مرضی شوهرت مال خودت ما نخواستیمش ^___^