انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 241 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 241 (/showthread.php?tid=229754)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - ( lιεβ ) - 02-06-2015

(02-06-2015، 18:50)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل چرا اونبر خرابه? :|

این بآ مَنه ؟ |:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - Mason - 02-06-2015

دختر گیمر کیست ؟

دختری است که فقط برای خودنمایی و پز دادن اینکه " آره ببین من خوره گیمم و خشنم ! " دست به خریدن چند بازی می زنند .. انها در هر مرحله 20 بار میبازند اما نا امید نمی شوند و نکته جالب اینجاست که حتی اسم بازی رو به زور بلدن ! هر جا بحث گیم باشه خودشونو میندازن وسط تا خودشونو ثابت کنن و بگن ما هم بلدیم ! خودشونو GIRL GAMER میدونن و فک می کنن خیلی بهتر از پسران ! اما مشاهده شده حتی یه نفر تا حالا نتونسته رو دست پسرا و رکوردشون بزنه ! :>
خیلی خودشونو دست بالا میگیرن و با یه ذره بازی کردن فک می کنن دیه هیشکی مث اونا نمیشه ! در حالی که وقتی یه بازی باربی بدی دستشون انقد ذوق میکنن و کلی به بازی عشق میورزن ! :| همش در حال کل کل برا ثابت کردن خودشونن ولی هیچ وقت برا ما پسرا ثابت نمیشن .. عمویی برو عروسکتو بغل کن خوابت ببره شب :|

آره ! اینجوریاس :v

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 02-06-2015

(02-06-2015، 18:51)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا ندیده بودم کسی حوصلش سر بره بعد پاره بشه (:
جالبه ها =))

من ادم ارومیم از نظر تو؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - Interstellar - 02-06-2015

(02-06-2015، 18:54)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر گیمر کیست ؟

دختری است که فقط برای خودنمایی و پز دادن اینکه " آره ببین من خوره گیمم و خشنم ! " دست به خریدن چند بازی می زنند .. انها در هر مرحله 20 بار میبازند اما نا امید نمی شوند و نکته جالب اینجاست که حتی اسم بازی رو به زور بلدن ! هر جا بحث گیم باشه خودشونو میندازن وسط تا خودشونو ثابت کنن و بگن ما هم بلدیم ! خودشونو GIRL GAMER میدونن و فک می کنن خیلی بهتر از پسران ! اما مشاهده شده حتی یه نفر تا حالا نتونسته رو دست پسرا و رکوردشون بزنه ! :>
خیلی خودشونو دست بالا میگیرن و با یه ذره بازی کردن فک می کنن دیه هیشکی مث اونا نمیشه ! در حالی که وقتی یه بازی باربی بدی دستشون انقد ذوق میکنن و کلی به بازی عشق میورزن ! :| همش در حال کل کل برا ثابت کردن خودشونن ولی هیچ وقت برا ما پسرا ثابت نمیشن .. عمویی برو عروسکتو بغل کن خوابت ببره شب :|

بی شخصیت :|

البته من فقط بای میکنم :/ ولی نه اونقد خفن

در حد اسکلانه =||

خودتی .-.

(02-06-2015، 18:31)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم ._. >دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL

ســلـآمـ ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - | NEON DEMON | - 02-06-2015

(02-06-2015، 18:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2015، 18:51)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه ها =))

من ادم ارومیم از نظر تو؟

آره
به نظر من آدمه اروم و با جنبه و خوش اخلاقی هستی
چطور ؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - Mason - 02-06-2015

(02-06-2015، 18:56)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2015، 18:54)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر گیمر کیست ؟

بی شخصیت :|

البته من فقط بای میکنم :/ ولی نه اونقد خفن

در حد اسکلانه =||

خودتی .-.
اینو از طرف همه پسرا گفتم ._.

حرف دلشونه :v دخترا دیوونشون کردن :v

جوونم داش فرنام._.
بیا بت لایک بدم|:
Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - CTG - 02-06-2015

(02-06-2015، 18:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2015، 18:50)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل چرا اونبر خرابه? :|

این بآ مَنه ؟ |:

نه با تو بودم :|

مگه اسمت غزل نی !

چرا اونبر خرابه?

(02-06-2015، 18:57)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2015، 18:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه ها =))

من ادم ارومیم از نظر تو؟

آره
به نظر من آدمه اروم و با جنبه و خوش اخلاقی هستی
چطور ؟
بعد این از نظر شما خصلت بدیه؟(:
ی حرفایی ب گوشم خورده ک حالا بیخی..

RE: گفتگوی آزاد نسخه 241 - CTG - 02-06-2015

اهورر :|