انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] (/showthread.php?tid=241537)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - ( lιεβ ) - 20-08-2015

(20-08-2015، 10:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کامپیوتر مام که درست بشو نیس با اون رمزش عجب غلطی کردم رمز گزاشتم روش! ._.
من اصن با تبلت تو انجمن حال نمیکنم! 
=|

علی .__. ..

برادرم ^_^ !

غزل .__...
خواهرم ^_^ !
=||
امروزم که باید برم عروسی چی بپوشم! همیشه این سوال ذهنمو مشغول میکنه! .-.

نه این دفعه جدی جدی خیلی دلم واست تنگ شده بود ! (=

معمولا این سوال ذهن ما دختراو مشغول میکنه ! :V

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 20-08-2015

(20-08-2015، 10:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه به غیراز کت شلوار چیز دیگه ای هم هست ؟
من از کت و شلوار متنفرم! ._.
یه کت سیاه دارم شلوارم که دیروز گرفتم کفشامم که اسپورت مامانم شستش .____.!
با همینا میرم امیدوارم تو میزی که من میشینم ادم کم بشینه تا من موز و شیرینارو هاپولی کنم ^_^ !

(20-08-2015، 10:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کامپیوتر مام که درست بشو نیس با اون رمزش عجب غلطی کردم رمز گزاشتم روش! ._.
من اصن با تبلت تو انجمن حال نمیکنم! 
=|

علی .__. ..

برادرم ^_^ !

غزل .__...
خواهرم ^_^ !
=||

نه این دفعه جدی جدی خیلی دلم واست تنگ شده بود ! (=

معمولا این سوال ذهن ما دختراو مشغول میکنه ! :V
بخاطر همین تا یه هفته میرم بیشتر دلت تنگ شه 
معمولا این سوال ذهن همرو مشغول میکنه اون تو فیلماست که دخترا اینجوری میشن اینو بپوشن یا اون یکیو ._.!

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - Aiden Pearce - 20-08-2015

درود 

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - Jack Daniel'ѕ - 20-08-2015

(20-08-2015، 10:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همینا میرم امیدوارم تو میزی که من میشینم ادم کم بشینه تا من موز و شیرینارو هاپولی کنم ^_^ !

موفق باشی .___.

به داش علی چطوری ؟

(20-08-2015، 10:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی .___.
زنده باشی عزیزم..
._.!

بدرود همگی  Dodgy

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - ( lιεβ ) - 20-08-2015

هاپولی ^_^

داوشم به خودم رفته !! ^_^

البته من به دیگران اهمیت نمیدم همون طوری جلو جم میخورم ! (: اگه مامانم گیر نده !  Sleepy

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - ƝAƲA - 20-08-2015

سلام ..

(20-08-2015، 10:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاپولی ^_^

داوشم به خودم رفته !! ^_^

البته من به دیگران اهمیت نمیدم همون طوری جلو جم میخورم ! (: اگه مامانم گیر نده !  Sleepy

خوش بحالت =)
+ کاش منم به دیگران اهمیت نمیدادم  
من وقتی میشینم رو میز تو عروسی بقیه رو به شکل قحطی زده های افریقا میدونم =|
من روم نمیشه ور دارم چیزی میخورم ولی یه بار دوبار بقیه همرو خالی میکنن تو یه کیسه میبرن .______.
و من غصه میخورم
غزل خدافظ<=