انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ (/showthread.php?tid=282505)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Đęąđ.ğïřł - 25-04-2020

(25-04-2020، 20:47)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمله جالبی بود (:
همه فنشن!
خواهی نشوی رسوا‌‌‌.... 

صندلی داغ به من رسید یخ کرد؟-_-

حالا هرکی خواست بره حرمسرا وسط کارا دست نده
کرونا میگیره :^

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-04-2020

(25-04-2020، 18:51)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 18:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 18:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مصطفی برررررو

احمد بیااااا
روده سگ را عمرم عمامه کرد
احمد و محمود را اواره کرد
احمد شنیدم این یادم اومد :-|
شعر بی نقطه  Undecided

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
محمودم میگفتم این یادت میومد25r30

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - سهَ‌ند - 25-04-2020

(25-04-2020، 20:40)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:33)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:27)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:24)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی نداره که .
ما جلو تتلو رو بگیریم واسه اینا؟

خانواده ها باید به فرزندانشون اموزش درست بدن تا یه دختر ۱۳-۱۴ ساله افکارش انقد منحرف نشه . وقتی اموزش باشه تتلوعم دنبال چیزای دیگه ای میگرده برای معروف شدن

ما در قبال همدیگه این وظیفه رو داریم که همو آگاه کنیم . بالاخره این فضای مجازی باید به یه دردی بخوره دیگه

کی گفته تتلو ادم بدیه؟
من دوست دارم پیجش باقی بمونه تا خیلی چیزای دیگه ازش یاد بگیرم
عشق رو
محبت رو
طبیعت رو
انرژی مثبت رو
دوست داشتن همدیگرو
عوض شدن دیدگاهم رو !
دیدگاهم نسبت به کشتار حیوانات

خدا عقل داده ، من از تتلو تا الان اینارو برداشت کردم .

حالا اون خواهرمون اینارو نفهمیده و به فکر حرمسراشه بحثش جداست .
من تا الان از هیچکدوم ا  سلبریتی های کشورم اینارو یاد نگزفتم جز مجید خراطها ... که واقعا دست گیر فقیراست و باعشقه !

والا من هروقت رفتم تو پیجش جز دارکوب و فوش و نیوفیس چیزی ندیدم

چون تا نوک بینیتو میبینی !

از مَردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی
و زندانِ یک سگ را دلگرمی
و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند
عشقی فوران نخواهد شد
در جهنمی که میگریند برای خروج
تنها خنده را دیوانگی ، برزخ را خاکستری
و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد
و در چنین آشفته بازاری قسم
تنها یک دروغِ ساده است ، خلاص

اینو برو تفسیر کن بعد بیا باهام صحبت کن !
همین چند بیت توش یه دنیاست !

موزیک قسم !

ببین این جمله کاملا چیز ساده ایه هر شاعری باید بتونه همچین چیزایی بنویسه . تو توییتر پر از این جمله هاست :| کپشن پستا تو اینستاگرام از این سنگین تره

اصلا بگیم فیلسوفه اوکی چه فایده وقتی ضررش بیشتر از سودشه چه فایده که تو عمل یک فرد نامتعادل خوددرگیر معتاده؟ میدونی چندنفر بخاطر آهنگا و استوری های این فرد معتاد شدن؟

حالا اگه خواستین برین حرمسرا قبلش ازش تست ایدز بگیرین بچه با هر جنس ماده ای کنارش بود تیک زد:^

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - BIG-DARK - 25-04-2020

(25-04-2020، 20:53)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اگه خواستین برین حرمسرا قبلش ازش تست ایدز بگیرین بچه با هر جنس ماده ای کنارش بود تیک زد:^

خخخخخخخخخخخخخ

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-04-2020

(25-04-2020، 19:23)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکس ۱۵ روز اول، و ۱۵ روز اخر ماه مبارک رمضان را روزه بگیرد، گویی تمام این ماه را روزه گرفته است.

چی موند تهش ک میگی گویا Telegh_01

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - BIG-DARK - 25-04-2020

میگم فنشن چیه

(25-04-2020، 20:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 19:23)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکس ۱۵ روز اول، و ۱۵ روز اخر ماه مبارک رمضان را روزه بگیرد، گویی تمام این ماه را روزه گرفته است.

چی موند تهش ک میگی گویا Telegh_01

فقط ی روزشو روزه نگرفته Big Grin

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - امیر‌حسین - 25-04-2020

(25-04-2020، 20:51)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:40)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:33)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 20:27)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما در قبال همدیگه این وظیفه رو داریم که همو آگاه کنیم . بالاخره این فضای مجازی باید به یه دردی بخوره دیگه

کی گفته تتلو ادم بدیه؟
من دوست دارم پیجش باقی بمونه تا خیلی چیزای دیگه ازش یاد بگیرم
عشق رو
محبت رو
طبیعت رو
انرژی مثبت رو
دوست داشتن همدیگرو
عوض شدن دیدگاهم رو !
دیدگاهم نسبت به کشتار حیوانات

خدا عقل داده ، من از تتلو تا الان اینارو برداشت کردم .

حالا اون خواهرمون اینارو نفهمیده و به فکر حرمسراشه بحثش جداست .
من تا الان از هیچکدوم ا  سلبریتی های کشورم اینارو یاد نگزفتم جز مجید خراطها ... که واقعا دست گیر فقیراست و باعشقه !

والا من هروقت رفتم تو پیجش جز دارکوب و فوش و نیوفیس چیزی ندیدم

چون تا نوک بینیتو میبینی !

از مَردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی
و زندانِ یک سگ را دلگرمی
و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند
عشقی فوران نخواهد شد
در جهنمی که میگریند برای خروج
تنها خنده را دیوانگی ، برزخ را خاکستری
و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد
و در چنین آشفته بازاری قسم
تنها یک دروغِ ساده است ، خلاص

اینو برو تفسیر کن بعد بیا باهام صحبت کن !
همین چند بیت توش یه دنیاست !

موزیک قسم !

ببین این جمله کاملا چیز ساده ایه هر شاعری باید بتونه همچین چیزایی بنویسه . تو توییتر پر از این جمله هاست :| کپشن پستا تو اینستاگرام از این سنگین تره

اصلا بگیم فیلسوفه اوکی چه فایده وقتی ضررش بیشتر از سودشه چه فایده که تو عمل یک فرد نامتعادل خوددرگیر معتاده؟ میدونی چندنفر بخاطر آهنگا و استوری های این فرد معتاد شدن؟
پره،چون اونا نویسنده هاشون سلبریتی نیستن و قطعا حرفی بزنن تو دنیا نمیترکه .. ولی هستن آدمایی که عاقلن ازشون درس میگیرن .. وقتی حرف ی سلبریتی انقد تاثیر گذار تره چرا هیچکدوم ازین خواننده های دیگه ی جمله زندگی ساز و سنگین نمیگن؟

دقیقا برمیگرده به عدم اموزشمون .. وقتی تو شعرش میگه من بودم این موهارو از ته میزدمو فرداش هزاران هوادار کچل کردن :| این یعنی ما بت پرستیم .. هرچی سلبریتی ها گفتن گوش میدیم و به عقل خودمون رجوع نمیکنیم ..
یه بار تو لایوش گف گل بکشید ، تا اینکه حشیش و کراک و قلیونو و سیگار و مواد صنعتی بکشید... معتاد که هستید،ترکم که نمیکنید حداقل یه چیز طبیعی بکیشید . این گفتش خیلی واسم جالب بود ..

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - AMIRMAHDI_AEZAZI - 25-04-2020

میگم راست میگن اینجا بزرگترین انجمن دنیاستTelegh_26Telegh_26

بت پرست به کسی ک مجسمه و هر جسم بی جان رو بپرسته میگن:>

(25-04-2020، 20:58)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم راست میگن اینجا بزرگترین انجمن دنیاستTelegh_26Telegh_26

دلفین هاهم پرواز میکنن:^