انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - βάરãɲ - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 15:57)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو یار تو کیه
بگو ببینم خوشم‌میاد ازش یا ن^_^

فعلا هیشکی .-.

پوف/=
فدا سرت خودم اندازه ۱۰ نفرم Cool
این حسام رو بردار دیگه

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Prometheus - 09-02-2021

شیطونه میگه

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:06)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا هیشکی .-.

پوف/=
این حسام رو بردار دیگه
بعله بعله .-.
تو تایپک گفتم...اونایی که بازی میکنن خودشون میان .-. اگه بخوان .-.

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Mohlek - 09-02-2021

(09-02-2021، 15:58)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 15:56)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ مهسا جان 4fvf دهنت 4fvf
+
منم نمیدونم :/ حوصلشم ندارم :/
برو تو تیم یکی از بچه ها خوب :/
جای مهسا جان خالی Big Grin
(دوست خوبیه فداشم)
+
رفتم تو ارمین/=

(09-02-2021، 15:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیرینیت کو پس ؟
ناپلونی موخام
اوه نگو دیگه همین امروز ۱۰۰تومن ب دوستام  بستنی دادم/=
البته شمام بیا گلبهار ب شمام میدم
+
چیز خوبیم‌میخوای Big Grin

بیشترین پولی که واس دوستام خرج کردم ۲۵۰۰ تومن بود که آب مدنی خریده بودم :////

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - THEDARKNESS - 09-02-2021

(09-02-2021، 15:31)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده عزیز خبر دارم چ خبرررییی(ب جز حسین ک حوش میدونه)
من آزمون آیین نامه رو ک امروز بود بار اول قبول شدم*_*
در پوست خود نمیگنجم 40
@"Mahdi 1381"
@"Rasha_rap"
@"Musalick"

^_^♡

(09-02-2021، 14:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟؟؟
پس بیا تو تیمم یک از اعضا رو منتقل میکنیم تیم ارمین.
@baranis

ن این کارو نکن خودم با ارش حرف میزنم ببینم اصلا فهمیدم بازی چجوریه بعد اگ‌خوشم اومد با یکی یا آرمین جان میرم^_^
تبریک میگم.
حسین حیا کن
@rasha_rap

(09-02-2021، 16:06)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا هیشکی .-.

پوف/=
این حسام رو بردار دیگه

اعضا تیم منو بر نزنید لطفا
@baranis

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - βάરãɲ - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 15:58)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(دوست خوبیه فداشم)
+
رفتم تو ارمین/=

+

بیشترین پولی که واس دوستام خرج کردم ۲۵۰۰ تومن بود که آب مدنی خریده بودم  :////
خخخ دمت گرم بابا^_^
بیا یکم ب مام یاد بده چجوری خرج نکنیم
(خداروشکر ک رل ندارم وگرنه واسع ولنتاین باید گدایی میکردم) Big Grin

(09-02-2021، 16:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(دوست خوبیه فداشم)
+
رفتم تو ارمین/=

+

از تیم مهدی بیا بیرونSad
نمیشه ک شما دوتا باهم باشین خیلی قوی میشین

@"Mahdi 1381"
باید بکشمت 20

(09-02-2021، 16:24)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ  دمت گرم بابا^_^
(خداروشکر ک رل ندارم وگرنه واسع ولنتاین  باید گدایی میکردم)  Big Grin

از تیم مهدی بیا بیرونSad

@"Mahdi 1381"
باید بکشمت 20
ن حاجی من رفیقام خودون خر پولن , وگرنه باید مث سگ پول خرج میکردم xD
+
والا حاج مهدی ما اومد ما رو قاپید دیگه از چنگتون در رفتم الان , تو هم بیا اینور تو تیم ما دور همی حال کنیم

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - THEDARKNESS - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:24)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ  دمت گرم بابا^_^
(خداروشکر ک رل ندارم وگرنه واسع ولنتاین  باید گدایی میکردم)  Big Grin

از تیم مهدی بیا بیرونSad

@"Mahdi 1381"
باید بکشمت 20

رحم کن باران رحم کن
@baranis

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Prometheus - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:16)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 15:31)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده عزیز خبر دارم چ خبرررییی(ب جز حسین ک حوش میدونه)
من آزمون آیین نامه رو ک امروز بود بار اول قبول شدم*_*
در پوست خود نمیگنجم 40
@"Mahdi 1381"
@"Rasha_rap"
@"Musalick"

^_^♡

ن این کارو نکن خودم با ارش حرف میزنم ببینم اصلا فهمیدم بازی چجوریه بعد اگ‌خوشم اومد با یکی یا آرمین جان میرم^_^
تبریک میگم.
حسین حیا کن
@rasha_rap

پوف/=
این حسام رو بردار دیگه

اعضا تیم منو بر نزنید لطفا
@baranis

حاجی چیکار من داری :/

عجب ...