انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ (/showthread.php?tid=297225)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - BIG-DARK - 28-05-2021

(28-05-2021، 10:47)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:46)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روبیکامو بروز کردم حذف شد

میخوام بزنمت=///

گونا دالم

(28-05-2021، 10:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 10:46)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روبیکامو بروز کردم حذف شد

ن والا بخدا

ای خدا >.<

چرا هیچی نگفته!! چرا حتی خدافظی نکرده !
اگه برگرده خفش میکنم ._.

امتحان داره

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - shghyegh - 28-05-2021

عه چلا اینجوری شد

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - ابراهیم هادی - 28-05-2021

(28-05-2021، 17:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 17:17)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر اوشون به فرض شما تعصب داشت این حرفا هم تعصبه  گفتم که این نظر سی ساله که مرده 
اگه کسی دفاع ازش کرده صدای اساتیدی که با تکیه به مجازی مطرح شده و مخالفن چیه؟ چرا بایکوت شدن؟
 در هر صورت از  این حرف گذشتن  و برای پوشاندن شکاف کانبرین  و رد خلق دفعتا  نظر جدید مطرح شده 

اوشون اصن گوش نمیداد که فقط ححرف خودشو میزد ._.

والا نمیدونم ._. مث اوندفعه شده که ناسا یه عکس از زمین فرستاده بود و توی یکی از کویرا چراغ بود ... اومده جمعش کنه گفته اتیش سوزی شده بوده ._.

دولتا اون چیزی رو که باید از مردم مخفی میکنن...چون به ضررشونه...
.
ولی به هرحال نمیشه فرگشت رو رد کرد!
انتخاب طبیعی الانم در حال انجامه...
نظریه فضانوردان باستان ... میگه که اونا با تغییر ژنتیک انسان نماها اونارو به انسان های متمدن تبدیل کردن
و اینکه میگن خدا تو اسمونه....
انسان های بدویم میگفتن خدایان از اسمون اومدن...با ارابه هایی اتشین و صدایی مهیب!
سید خدا این قبره خالیه گریه نکن!
 تو ۱۹۷۹ نمون عزیزم!
 مهم تر از این داروین سیاسی اقتصادیه که مارکس تو مقدمه اقتصادش تقدیم میکنه به داروین
اصل انواع فصل ششم رو نگاه کنید تمام اون ایرادات احتمالی الان هست برای مثال هر چی فسیل یافتن قطعی بوده نه انتقالی و وراثت ثابت کرد تغییر اکتسابی به ارث نمیرسه

حالا این که جای خلق دفعتا رفتن سراغ خلق هوشمند از شیطنت های خاصیه که دارن  که دیگه وارد جادو و جن و شیطون میشه

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - شـــقآیــق - 28-05-2021

(28-05-2021، 17:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 17:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

29همچنیننننننننننننننننننن29
48

^^40
قلبِ من میتونہ تپیدن رو فراموش ڪنہ ‏اما دوست داشتن تو رو نه♥️
خجالتم نده دیگه31
(28-05-2021، 18:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 17:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

29همچنیننننننننننننننننننن29
48

جمش کنین این میمون بازیازو Telegh_01
میمون خودتی بی ادب3

(28-05-2021، 17:53)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 13:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش چی شد؟

ھیچی مدیر بہ من اخطاریہ داد و اجازہ نداد جوابشو بدم وگرن ھیچجور قبول نمیکرد حرف حقو منم ادامہ ندادم
درست میشه ان شا الله

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - THEDARKNESS - 28-05-2021

(28-05-2021، 18:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم تنگ شده بارات p336

ننه جون اینو برای باران پیامم بفرستی کفایت میکنه میای تو ناشناس میگی ها.

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - Emmɑ - 28-05-2021

برید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام های ناشناسُ از اول بخونید.وایی Telegh_01
چقدر خزززز

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - THEDARKNESS - 28-05-2021

(28-05-2021، 18:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 14:49)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول اسم
همون اولیه که زدین اخوی
الان اسم تو محمد امین ھستش ن اخوی؟

حاجی این آمین اسم دختره نه پسر (اسمه برای هردو جنسیته)
گفتم بهت بگم اخویت نمیشه

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - Prometheus - 28-05-2021

(28-05-2021، 17:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 17:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوشون اصن گوش نمیداد که فقط ححرف خودشو میزد ._.

والا نمیدونم ._. مث اوندفعه شده که ناسا یه عکس از زمین فرستاده بود و توی یکی از کویرا چراغ بود ... اومده جمعش کنه گفته اتیش سوزی شده بوده ._.

دولتا اون چیزی رو که باید از مردم مخفی میکنن...چون به ضررشونه...
.
ولی به هرحال نمیشه فرگشت رو رد کرد!
انتخاب طبیعی الانم در حال انجامه...
نظریه فضانوردان باستان ... میگه که اونا با تغییر ژنتیک انسان نماها اونارو به انسان های متمدن تبدیل کردن
و اینکه میگن خدا تو اسمونه....
انسان های بدویم میگفتن خدایان از اسمون اومدن...با ارابه هایی اتشین و صدایی مهیب!

من جز حرف ایشون ک الان بت زد چی گفتم؟ منم ھمینو گفتم

درست یادم نیست
ولی لحن مهمه

(28-05-2021، 18:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام های ناشناسُ از اول بخونید.وایی Telegh_01
چقدر خزززز

#نه به سرکار گذاشتن×_×

(28-05-2021، 18:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2021، 17:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جز حرف ایشون ک الان بت زد چی گفتم؟ منم ھمینو گفتم

درست یادم نیست
ولی لحن مهمه

سید جان تو چت لحن رو سخت میشه فهمید همیشه حمل به خیر کن کلا حسن ظن داشته باش