انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» (/showthread.php?tid=297483)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - فرنودِ بن گیومرث - 26-06-2021

(26-06-2021، 15:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 15:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درگیر زندگیم طبق معمول
فکر میکنم هممون درگیرش باشیم
داداشمم دو روزه همش تَب داره >.<
دارم حاضر میشم ببرمش دکتر که ببینم چی میگن
تو چی ؟ چه خبرا؟ خونه ی جدید چی شد؟ ^^

الهی):انشالله زود تر خوب شه
فعلا ۱۰ تومن رو هواس

@فرنودِ بن گیومرث
فقط ۴ روز...
۴ روز؟

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - *Aɴѕel* - 26-06-2021

(26-06-2021، 16:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 15:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی):انشالله زود تر خوب شه
فعلا ۱۰ تومن رو هواس

@فرنودِ بن گیومرث
فقط ۴ روز...
۴ روز؟

فقط نگو اشتباه کردم که سرمو میزنم به دیوار

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - شـــقآیــق - 26-06-2021

هرچی فکر میکنم ب این نتیجه میرسم تو بخش فرهنگی موفق ترمTelegh_26
همون فرهنگی موضوع بزنمTelegh_26
اخه تو بخش گردشگری من چی بزارم موضوعی نیست ک بزارمTelegh_59

عقده ایرو خوب گفتی ناظم
زیاد هست تو فلش ماشالاه

(26-06-2021، 16:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 16:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴ روز؟

راجع به چی حرف می زنیم ؟ منیبتمنیتسبمنتیس
(26-06-2021، 16:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گردشگری که کلی تایپک می طلبه.

(26-06-2021، 16:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 16:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همرو گذاشتن):
تمام نقاط ایران و جهان رو گذاشتن):

فقط گردگشری با تاریخ مدیر نداره
من خوشم نمیاد از این دوتا چیکار کنمcry2

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - *Aɴѕel* - 26-06-2021

(26-06-2021، 16:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 16:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاد کیل می.الان میام پ.خ

(26-06-2021، 16:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همرو گذاشتن):

پس از زمین فراتر برو و نقاط گردشگری مریخ رو بذار.

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» - Emmɑ - 26-06-2021

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@ÆMÆշЇÑζ
@سهَ‌ند
@"نــــــــــⓐنسی"
@"صباnafas"
@•ДmịrHoSsiŋ•
@"Alien"
@"Musalick"
@THEDARKNESS
ساقی هستم!
اینا هم نمونه کارم!
جهت اطلاع بیشتر به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مراجعه فرمایید.

(26-06-2021، 16:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاد کیل می.الان میام پ.خ

باشه بیا. (ایموجی دست دادن)

هعی سهند

(26-06-2021، 16:19)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 16:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همرو گذاشتن):

پس از زمین فراتر برو و نقاط گردشگری مریخ رو بذار.

فکر خوبیهههههههههههههههههههههههههه