انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:19)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:18)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم هرکاری

مستی ؟ بهتره بخابی موشی

:|باشه

الکل خوب میخورم اتفاقا ولی باشه :|

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ɪᴄᴇ - 04-05-2026

عارفه طعم هلوش در کمال تعجب مثل خورش ماست شماس خیلی باحاله

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:20)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:19)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مستی ؟ بهتره بخابی موشی

چی میگی خره
امشب چقد همه عجیب شدن
شایدم خودم باید بخابم و بقیه نرمالن

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:21)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفت میوه‌اش رو خوردی؟

من تعریف توت فرنگی و هفت میوه رو شنیده بودم
که فقط توت فرنگیش رو تست کردم همونو خوشم اومد ادامه دادم crazy

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:21)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:20)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی خره
امشب چقد همه عجیب شدن
شایدم خودم باید بخابم و بقیه نرمالن

ازین یه لیتریا مصرف میکنی فک میکنی مثل خودتن d:
فیک اسمایل دادی گفتم شاید چیزی شده

فدات

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ɪᴄᴇ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:19)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:15)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استفاده مجدد از ظرف یکبار مصرف (((:
من اگه تو خیابون میدیدمت و نمی‌شناختمت سعی میکردم باهات چشم تو چشم نشم

چرا D:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:21)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما تستش میکنمممم^^
بوس بهتون دوستون دارم شبخیر ♡

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:22)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:19)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اگه تو خیابون میدیدمت و نمی‌شناختمت سعی میکردم باهات چشم تو چشم نشم

چرا D:

ماشالا ابهت می‌باره ازت

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:20)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماست میوه‌ای نخوردی؟
توت فرنگیش رو امتحان کن.
حتما
فروشگاه نمیرم شاید باورت نشه
اگه برم واسه ادامس و سیگار میرم
اوپس

من یکی از تفریحات زندگیم چرخیدن تو فروشگاه و خرید برای خونه‌اس cof

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

کیا سریال بینن اینجا بشینیم تبادل نظر کنیم سریال به هم معرفی کنیم نیاز به سریال جدید خوب دارم