انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - !~IмДи~! - 27-10-2013

(27-10-2013، 15:14)ehsan bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیست؟؟؟
ما هستیم

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - FARID.SHOMPET - 27-10-2013

(27-10-2013، 15:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکا کار دیگه ای بلدین عایا؟! :|
وافعا برام سواله..عقده دارن انگار..هر حرف انتقادو ک میشنون از یکی،طرفو محروم میکنن! -_-
خوب میشین! -#-
خانوم سارا. انتقاد با توهیین و فحاشی کردن فرق داره. (البته من نمی دونم الان چی شده. من در کل گفتم!)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ღSηow Princessღ - 27-10-2013

(27-10-2013، 15:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 15:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وافعا برام سواله..عقده دارن انگار..هر حرف انتقادو ک میشنون از یکی،طرفو محروم میکنن! -_-
خوب میشین! -#-
خانوم سارا. انتقاد با توهیین و فحاشی کردن فرق داره. (البته من نمی دونم الان چی شده. من در کل گفتم!)

میدونید همـه ی اینا ناراحتن از اینکه من بخاطره پسته خالی بهشون اخطار دادمـ...

من به وظیفمـ عمل کردمـ امـآ دوست دارن که من اخطار ندمـ.../

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - !~IмДи~! - 27-10-2013

(27-10-2013، 15:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب میشین! -#-
سلام ؛ فرید خان من دیروز +3 تا اخطار گرفتم ... اصلا نمیدونم دلیلش چیه ... هرچی فکر کردم دلیلی و نظرو چیزی پیدا نکردم ... از اون مدیر سوال هم کردم ولی ج نداد !!!!!!!!!!!

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - FARID.SHOMPET - 27-10-2013

نقل قول: میدونید همـه ی اینا ناراحتن از اینکه من بخاطره پسته خالی بهشون اخطار دادمـ...

شما کارت رو بکن. توجه نکن چی میگن. وظایف و قوانین مشخص هست.

نقل قول: سلام ؛ فرید خان من دیروز +3 تا اخطار گرفتم ... اصلا نمیدونم دلیلش چیه ... هرچی فکر کردم دلیلی و نظرو چیزی پیدا نکردم ... از اون مدیر سوال هم کردم ولی ج نداد !!!!!!!!!!!
درود
نوشته: توهین و فحاشی (+3 مورد)
دوباره بهش پیام بدید و جویا بشید. اگر تا 24 ساعت اینده پیام نداد به پویا و یا من و یا صابر بگید.

(27-10-2013، 15:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: میدونید همـه ی اینا ناراحتن از اینکه من بخاطره پسته خالی بهشون اخطار دادمـ...

شما کارت رو بکن. توجه نکن چی میگن. وظایف و قوانین مشخص هست.

نقل قول: سلام ؛ فرید خان من دیروز +3 تا اخطار گرفتم ... اصلا نمیدونم دلیلش چیه ... هرچی فکر کردم دلیلی و نظرو چیزی پیدا نکردم ... از اون مدیر سوال هم کردم ولی ج نداد !!!!!!!!!!!
درود
نوشته: توهین و فحاشی (+3 مورد)
دوباره بهش پیام بدید و جویا بشید. اگر تا 24 ساعت اینده پیام نداد به پویا و یا من و یا صابر بگید.
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِیـــ♥♥♥HeartSmileSleepy

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mohammad 77 - 27-10-2013

اقاي فريد.سلام

چ ط و ر ميتونمممم لينک يه صفحه رو تو پيام خصوصيييي بزارمSleepy

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Magical Girl - 27-10-2013

خندم میگیره هی! ^_______^
میگم فرید؟ی سوال؟!پارتی داشتن جزو قوانین شده دیگه نه؟اگه هس بگو ک دیگه اعتراض نکنیم بهش..خب همه جا قانون داره مثلا! ^____^

این جا چرا خلــــــوت شد .........HuhUndecided

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Magical Girl - 27-10-2013

خدافظ..