انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=105889)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Meteorite - 06-05-2014

(06-05-2014، 13:35)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:30)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممم درود همه خوبن؟؟؟؟؟
سلام لاو سونگ
سونگ منظورت همون سونگ ایل گوکه؟0_0
ایل گوک کیه؟!؟!؟!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ×ThundeRBolT× - 06-05-2014

(06-05-2014، 13:31)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:26)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:17)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:14)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این بود : فریناز289  
-____-

نمیدونم ^_^
بذار فک کنم!

آها یه بار فرزاد تعریفتو پیشم کرد -__-
البته خودمم میشناختمت
مگه:امیرحسین  @
نبودی ؟

مبارک باشه^_^
چقدر اسمت برام آشنا نی ^_^
اره همون بود.
من بودم چشم بصیرت میخواست ولی پست نمیذاشتم که یه دفعه آستین همتو بالا زدم ^_^
مرسی (:

=-_-=

خاهش ^_-
چرا اسم دخترونه گذاشتی؟ لامیا 25r30
من نذاشتم به جان احمدرضا صابر کرد >_<
احمد رضا؟
منظورت احمد رضا اینه ------>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ
خب ینی تا یه سال اسم دخترونه داری؟! 0__0
اره خودشه
نمیخوااااااااااام سال 92 عوضش کرد الان باید درست کنه

خدافظ اجی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ツClas$i☪ J☯ ツ - 06-05-2014

هع ××_××

از گفتگو دیگع بدم میآد .. {ii}

فقد همه مث زنایه ((بووق))((بووق)) غیبت میکنن -_-

شر کم .

زد زیاد .

بی ای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-05-2014

(06-05-2014، 13:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالتون! ولی در عوض ما کلیییییییی رقصیدیم !
تازه اونم رقص خز ^_^
بعد که ناهار کوفت کردیم بارون گرفت :/
شاید عکسای اردو مو گذاشتم نمیدونم ولی میخوام عکس بذارم!
به نظرت بذارم؟!!!

ما هم آهنگ بردیم رقصیدیم کلییی !!

بزار ؛ بزار !!

من عکسای مدرسه و اردو ها رو دوس دارم چون همیشه زشت میفتم !! ^_^ :|

(06-05-2014، 13:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دلم مث بقیه یه دوست صمیمی میخواد ):

اِهِـم ؛ اِهِـم :| -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 06-05-2014

... |:

خداییش ایل گوک کیه؟؟؟؟ هع...!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - First Star - 06-05-2014

(06-05-2014، 13:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشد ؟ |:

(06-05-2014، 13:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ××_××

از گفتگو دیگع بدم میآد .. {ii}

فقد همه مث زنایه ((بووق))((بووق)) غیبت میکنن -_-

شر کم .

زد زیاد .

بی ای
هلن کجا؟؟؟؟ تازه اومدی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-05-2014

(06-05-2014، 13:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشد ؟ |:

|: هیچی ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ~KiAηA~ - 06-05-2014

امیــــر حســـــین؟؟؟
منظورش سانگه!
یعنی آهنگ!
بچــــه تیز هـــوش جــــآمعــــه|: