انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı (/showthread.php?tid=113583)

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Adl!g+ - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیسسس ..

دو دقیقه سکوت .. !

ابجی تو یه چند روزی بیا خونیه ی ما
خونم اروم ساکت داریم درس می خونیم
تو راحت استراحت کن
هیجان هم بهت وارد نمیشه

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dead Silence - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چایی؟
یکی دیه بریز:|

نه قهوه :|

نسکافه میخوری یا شربت !؟ :|

هرچی بخوای هَ :|:|
فوه؟=)))))))):|:|:|:|
نه همون چایی رو بریز بریم پی زندگیمون:|

کوفت :|:| فقد میخواد آتو بگیره از آدم :|

نه تروخدا ناراحت میشم چایی بخوری ! :|

اصن راه نداره |:

قهوه یا نسکافه یا .. .!؟ :|
ملت ببینید....
این خودش میخواد....
نه....
من به آیسان خیانت نمیکنم.__:|__.
عجب بیشووری هستی تو |: ... !!

همه مث تو نیستن ک //:

من به دوستم خیانت نمیکنم ! |:

درضمن -_-*

من خودم شوور دارم ! برو پی زندیت اصن :|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Mᴏsᴇs - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:21)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین شوهر نکن (:

هوممم مُ :|

؟ ..

S: ..

خیلی خری ..

خدافسسسس
این که اینجاس:|:|:|:|
رضا>.<
خجالت نمی کشی تو؟؟؟؟
خو دختر مجرد ندارین چرا به آدم میپرید؟:|:|:|:|

تو زن داری؟؟؟
بچه نداری؟؟
زن داریم....
بچه تو راهه....
خواستم یکی کنارش باشه:|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - ღSηow Princessღ - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب :|

مرضی شوهرت مال خودت ما نخواستیمش ^___^

مرضیـه شوهـره منـه..!Angel

من بلــرو گفتمـ..!Shy

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Mᴏsᴇs - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه قهوه :|

نسکافه میخوری یا شربت !؟ :|

هرچی بخوای هَ :|:|
فوه؟=)))))))):|:|:|:|
نه همون چایی رو بریز بریم پی زندگیمون:|

کوفت :|:| فقد میخواد آتو بگیره از آدم :|

نه تروخدا ناراحت میشم چایی بخوری ! :|

اصن راه نداره |:

قهوه یا نسکافه یا .. .!؟ :|
ملت ببینید....
این خودش میخواد....
نه....
من به آیسان خیانت نمیکنم.__:|__.
عجب بیشووری هستی تو |: ... !!

همه مث تو نیستن ک //:

من به دوستم خیانت نمیکنم ! |:

درضمن -_-*

من خودم شوور دارم ! برو پی زندیت اصن :|
این مرضی هم کیس خوبیه:|==)))))))))

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Brooklyn Baby - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین آبجی-_-

با شوهرم آشنا شو اسمش مسیحه^____^

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Adl!g+ - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:21)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:19)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که اینجاس:|:|:|:|
رضا>.<
خجالت نمی کشی تو؟؟؟؟
خو دختر مجرد ندارین چرا به آدم میپرید؟:|:|:|:|

تو زن داری؟؟؟
بچه نداری؟؟
زن داریم....
بچه تو راهه....
خواستم یکی کنارش باشه:|

چی چی؟؟
اینقدر ادم هس کنار ایسان باشه
من خودم پیش ایسانم

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - First Star - 30-05-2014

پری آدم فروش T_T

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-05-2014

خدافس

پری داره دانلود میشه

چت خوش

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dead Silence - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیـه شوهـره منـه..!Angel

من بلــرو گفتمـ..!Shy

پــــــــــریا ! تنهـآ تو کـوچـه نـریــــــــآ ^________^

راس میگه ! -_-*

برید پی زندگیتون :|

انقدرم پیشنهاد ازدواج ندید من زن دارم -_-*