انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 11-05-2017

اره من گفتم جن :hiccp:
سوسکم ک خوشگله دلفینم بال میزنه :|

خدافظ -_-

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - * MASIHA * - 11-05-2017

(11-05-2017، 11:35)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 11:33)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 11:30)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 11:28)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 11:27)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال اولو از خودم پرسیدم : آره شوخی سرم میشه ..
پس اونایی که رو تو حساب باز میکنن که دیگه ..
خداحافظی کردی عزیزم ..
من خیلی می فهمم ... فکر کنم تا الان فهمیده باشی !

من روش حساب باز میکنم :/
ب من فش دادیا D::::

دعوا نکنید زشته عههه فردا میلاده ^^
من دعوا رو شروع نکردم اگه بری از اول بخونی میفهمی (:

راست میگه . جن شروع کرد !
خوبه میدونی خودت شروع کردی :|||||

ایناهاش دستم شکست دیگه !

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - [ SouL ] - 11-05-2017

امیر صفحه شخصی رو خودِت طرآحی کردی؟

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 11-05-2017

چی شده باز :/

(11-05-2017، 11:47)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره من گفتم جن :hiccp:
سوسکم ک خوشگله دلفینم بال میزنه :|

خدافظ -_-

یکی تو خوبی یکی هوای جنگل های استوایی مکزیک ! : |
چه خوب که بلدی بحث رو بکشونی سمت باغ وحش ! : |

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 11-05-2017

(11-05-2017، 11:49)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن :/
من فقط نصبش میکنم و ادیتش میکنم .. طراحیش زمان بره...

(11-05-2017، 11:49)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزای خوب خوب ! خیلی خوب خوب !

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Jack Daniel'ѕ - 11-05-2017

(11-05-2017، 10:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن کوروش بود :|
ارع خوب کردی اینجا کلا نون و اب نمیشه واسه ادم :/
برو بچسب به درست ._.
درسا -_-
اخرین باریه ک خودمو معرفی میکنم :|
این فک کنم پنجمین باربود :/||||||

یادم اومد :|
چخبر اوضاع به کامه؟ :|
(ولی بهرام بود ..)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 11-05-2017

(11-05-2017، 11:49)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام الهه انجمن D:

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - [ SouL ] - 11-05-2017

(11-05-2017، 11:51)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 11:49)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن :/
من فقط نصبش میکنم و ادیتش میکنم .. طراحیش زمان بره...

اوه :/