انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ (/showthread.php?tid=265736)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 20-06-2017

چی بگیم والاه من به شخصه خودم که به فکر ازدواج تو سنه سی سالگیم 

الانم که کنکورو گند زده حساب میکنم بعدشم سربازی انجام به فنا میرم  بعدش صفر پنجه کرمان میوفتم 

هیچی دوسال اوت بعدشم کار و اینا اخرش چیه؟

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 20-06-2017

(20-06-2017، 15:16)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ینی شما عقیده تون اینه که توی سن کمتر جوونا ازدواج کنن

نه بیشتر به فکر پسرام بیشتر از یک سومشون یه اصن!
بیخیال 
وضعیت خرابه! همین

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - A lover - 20-06-2017

(20-06-2017، 15:17)zahra222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی دوست دارم 14سالشه عقد کرد 2ساله دیگه هم میخواد عروی کنه

عااااااااااا بیاین کم به من حرف بگید :|

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ 91

اخرای این اهنگه میگه we could be hero 

چه جالب پاشیم بریم هیرو بشیم Dodgy  

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - A lover - 20-06-2017

(20-06-2017، 15:18)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2017، 15:16)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ینی شما عقیده تون اینه که توی سن کمتر جوونا ازدواج کنن

نه بیشتر به فکر پسرام بیشتر از یک سومشون یه اصن!
بیخیال 
وضعیت خرابه! همین

فقط پسرا نه وضع دخترا هم خرابه خیلی خرابه اگه خیلی ا مسائلو به بابام نمیگفتم منم قرار بود تو 25 برم

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ƁяιƖƖιαηт - 20-06-2017

ببخشید مگه شما ازدواج کردین؟

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - دریا17 - 20-06-2017

ببینین بچه ها من توی استانی زندگی میکنم که درسته هواش خیلی گرمه ولی شرایط کاریش عالیه طوری که حتی از استای دیگه میان تا توی شرکتا وپلایشگاه ها کار کنن ولی بازم شرایط طوری نیست که بخوان از دواج کنن خب حتما به خونه نیاز داره حالا تصور کنین توی استانای دیگه که اشتغال کمتره چطوری باید از دواج کنن

مخصوصا تو قم مهده صادراته شیخ الشیوخ Smile

(20-06-2017، 15:17)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2017، 15:14)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2017، 15:10)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2017، 15:07)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2017، 15:05)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بت نمیخوره!
ولی من اصن اینطور نیسم من خیلی جاها به دوستام کمک کردم ولی بعدش شدم ادم بده درکت میکنم
میدونم ولی من نیومدم فلش واس رل زدنو گذروندن وقت اومدم همه چیو تجربه کنم
نه پز دادن چیز بی معنی هس
شاید بخندی ولی بری آشپزی یاد بگیری مادر خوب بودنُ یاد بگیری در حق زندگی آیندت واقعا لطف بزرگی کردی |:
سلام برسون! نامزد! D:

(20-06-2017، 15:06)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیام مخ یه پسری که از خودم کوچیک تره بزنم؟ :|
نه واقعا چی فکر کردی عزیزم؟ :|
مُهِم تفاهمه  :V
یه سال! :V
کشک :V
.__.
منُ اخفال نکنید!

تو خودت اغفال شده ای نمیخواد کسی اغفالت کنه بیبی :V
چند صفحه پیش گفتم: مث اینکه گیر کرده!
قُلابِت به من |:
اینجور مواقع میگن بکش بیرون!

هرجور دوست داری میتونی فکرکنی