انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] (/showthread.php?tid=281018)

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - جانSina - 08-04-2020

(08-04-2020، 15:30)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 15:28)جانSina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم4949

خوش اومدی Telegh_43

مسخرام میتونیTelegh_49

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - sina34916 - 08-04-2020

(08-04-2020، 16:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:57)sina34916 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:30)sina34916 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:26)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی الیرم
دمسن گدرما Sad

تمام تلاشو اله Tongue
اخی نیهههههه ایستیسن بیلسن؟؟؟
چشم
بابا ددا ایستیرم بیلیم عه

نیه ایستیسن بیلسن؟؟؟
دسن یا یوخ
ایسیرم بیلیم
اصلا سن ایستیسن نه ایشیدسن

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - sober - 08-04-2020

@"ღℯʟїкα"
رمانت غلط املایی داره
فضاسازی ش خوب بود
شخصیتهات ضعیفن
ایده ت یه ایده ی ساده و کلیشه ای
برای کسی مثل من که دو سه هزارتا رمان خونده میشه کامل حدس زد
در آخر جمله بندیهات هم مشکل دارن

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - *Aɴѕel* - 08-04-2020

(08-04-2020، 17:05)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
رمانت غلط املایی داره
فضاسازی ش خوب بود
شخصیتهات ضعیفن

چیکار کنم؟؟؟

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - م‍حمّد - 08-04-2020

دو سه هزار ): کمه که!

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - ρσєѕɪ - 08-04-2020

(08-04-2020، 16:35)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:01)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"kind-girl-nafas"
مهسا یا ستین؟

@"kind-girl-nafas"

غزل یا ایسان

چه سوال مسخره ایی
همشونو دوست دارم

(08-04-2020، 16:34)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس اومد  49

قربونت برم ملوسکم  Heart
نرو Dodgy
من ملوسک همم Telegh_01

(08-04-2020، 16:57)pesar.sistani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که کاری نداره خودمم میتونم انجام بدم Telegh_00

خب اون کارا رو بکن رکورد ثبت شه برات

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-04-2020

(08-04-2020، 17:01)sina34916 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:57)sina34916 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 16:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام تلاشو اله Tongue
اخی نیهههههه ایستیسن بیلسن؟؟؟
چشم
بابا ددا ایستیرم بیلیم عه

نیه ایستیسن بیلسن؟؟؟
دسن یا یوخ
ایسیرم بیلیم
اصلا سن ایستیسن نه ایشیدسن

خخخخخخخخ فضوووووللللللللللل Tongue

(08-04-2020، 17:06)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 17:05)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
رمانت غلط املایی داره
فضاسازی ش خوب نبود
شخصیتهات ضعیفن

چیکار کنم؟؟؟

اول اینکه جمله بندی هاتو درست کن
فعل جملاتتو بیار آخر جمله
دوم اینکه دیه و دیگع ننویس داری محاوره می نویسی بعد غلط نوشتن بدترش می کنه
سوم تو وقتی یه جا میری مثلا سینما شاید تو فضای ذهنی تو مشخص باشه ولی برای خواننده مشخص نیست
مثلا بگو وارد سینما شدم سراسر صندلی های زرشکی پارکتهای کرم رنگ رو در برگرفته بودن
سن خاکستری با نور کم چشممو می زد که چشمم به روی سکو افتاد...
ایده ت رو خلاصه بنویس بعد بهش اضافه کن مثلا رویا فرار کرد
رویا فلانیو دید
رویا اعتماد کرد
اون ادم این شخصیتو داره
رویا این شخصیتو
و...

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - *Aɴѕel* - 08-04-2020

(08-04-2020، 17:11)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 17:06)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
رمانت غلط املایی داره
فضاسازی ش خوب نبود
شخصیتهات ضعیفن

چیکار کنم؟؟؟

سوم تو وقتی یه جا میری مثلا سینما شاید تو فضای ذهنی تو مشخص باشه ولی برای خواننده مشخص نیست
مثلا بگو وارد سینما شدم سراسر صندلی های زرشکی پارکتهای کرم رنگ رو در برگرفته بودن
رویا فلانیو دید
رویا اعتماد کرد
اون ادم این شخصیتو داره
رویا این شخصیتو
و...
مرسی

(08-04-2020، 17:06)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو سه هزار ): کمه که!

اره خیلی کمه ):

(08-04-2020، 17:12)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 17:11)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
رمانت غلط املایی داره
فضاسازی ش خوب نبود
شخصیتهات ضعیفن

چیکار کنم؟؟؟

رویا فلانیو دید
رویا اعتماد کرد
اون ادم این شخصیتو داره
رویا این شخصیتو
و...
مرسی
فکر نکنی میخوام فقط ازت ایراد بگیرم یا بزنم تو ذوقت
ایراداتت رو بهت گفتم که بهتر شه (:!