انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - THEDARKNESS - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:16)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبریک میگم.
حسین حیا کن
@rasha_rap

اعضا تیم منو بر نزنید لطفا
@baranis

حاجی چیکار من داری :/
خودت نمیدونی؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - لــــــــــⓘلی - 09-02-2021

(09-02-2021، 13:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 13:32)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب تو نگفتم ک :/
در این حد خسته ای ؟
چوم...
نه بابا ... خیلییییی خیلیییییی بیشتر....
از آدما،از حرفاشون، از منطقشون، از تنهایی گریه کردن، ازکثافت کاریاشون....
از دنیا خسته شدم اصلا .-.
فاز دپ گرفتم از دیروز...
ببخشید حرفامو بهت گفتم...

عوم ن بابا ب من میگن روانپزشک v:
ولی هیچوقت نگو خسته ای !
منم خستم .. از خیلی چیزای مسخره
ولی خب دنیا همیشه اینجوری نمیمونه
گهی پشت ب زین و گهی پشت ب زین
جا ب جا گفتم ؟ :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Prometheus - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:45)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی چیکار من داری :/
خودت نمیدونی؟

اگه میدونستم از تو میپرسیدم؟ .-.

(09-02-2021، 16:50)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:45)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت نمیدونی؟

منم نمیدونم یه دستی زدم ببینم چه کرده ای که میبینم نم نخواهی داد.

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 13:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چوم...
نه بابا ... خیلییییی خیلیییییی بیشتر....
از آدما،از حرفاشون، از منطقشون، از تنهایی گریه کردن، ازکثافت کاریاشون....
از دنیا خسته شدم اصلا .-.
فاز دپ گرفتم از دیروز...
ببخشید حرفامو بهت گفتم...

ولی هیچوقت نگو خسته ای !
به منم میگن دختری :v
عاره باعث میشه باورت بشه خسته ای و واقعا خسته بشی...
عاری دور گردان گر دو روزی بر فراغ ما نگرد غم مخور
دائما یکسان مباشد غم مخور!!

چومممم....نشنیدم متاسفانه .-.

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - لــــــــــⓘلی - 09-02-2021

(09-02-2021، 17:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی هیچوقت نگو خسته ای !
به منم میگن دختری :v
عاره باعث میشه باورت بشه خسته ای و واقعا خسته بشی...
عاری دور گردان گر دو روزی بر فراغ ما نگرد غم مخور
دائما یکسان مباشد غم مخور!!

چومممم....نشنیدم متاسفانه .-.

عح v:
بله بله درسته (:
عوم عکسای جیمین و هوپی رو ببین شاد میشی (:

_ توجه کن ک جیمین با موهای صورتی
80 % شاد ترت میکنه !!!! D:

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - βάરãɲ - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:24)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ  دمت گرم بابا^_^
بیا یکم ب مام یاد بده چجوری خرج نکنیم
(خداروشکر ک رل ندارم وگرنه واسع ولنتاین  باید گدایی میکردم)  Big Grin

از تیم مهدی بیا بیرونSad
نمیشه ک شما دوتا باهم باشین خیلی قوی میشین

@"Mahdi 1381"
باید بکشمت 20
ن حاجی من رفیقام خودون خر پولن , وگرنه باید مث سگ پول خرج میکردم xD
+
والا حاج مهدی ما اومد ما رو قاپید دیگه از چنگتون در رفتم الان , تو هم بیا اینور تو تیم ما دور همی حال کنیم

اون بیشعور گروهش پر شدهSad
نمیفهمم اخه ادم رفیقشو میندازه/=
+
جرش میدم

(09-02-2021، 16:35)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:24)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ  دمت گرم بابا^_^
بیا یکم ب مام یاد بده چجوری خرج نکنیم
(خداروشکر ک رل ندارم وگرنه واسع ولنتاین  باید گدایی میکردم)  Big Grin

از تیم مهدی بیا بیرونSad
نمیشه ک شما دوتا باهم باشین خیلی قوی میشین

@"Mahdi 1381"
باید بکشمت 20

رحم کن باران رحم کن
@baranis

خیر/=
ببخشش لازم نیست اعدامش کنید^_^♡

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Prometheus - 09-02-2021

(09-02-2021، 16:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:50)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نمیدونم یه دستی زدم ببینم چه کرده ای که میبینم نم نخواهی داد.

خیلی ممنونم 129f

(09-02-2021، 17:13)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 16:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن حاجی من رفیقام خودون خر پولن , وگرنه باید مث سگ پول خرج میکردم xD
+
والا حاج مهدی ما اومد ما رو قاپید دیگه از چنگتون در رفتم الان , تو هم بیا اینور تو تیم ما دور همی حال کنیم

اون بیشعور گروهش پر شدهSad
نمیفهمم اخه ادم رفیقشو  میندازه/=
+
جرش میدم

(09-02-2021، 16:35)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رحم کن باران رحم کن
@baranis

خیر/=
ببخشش  لازم نیست اعدامش کنید^_^♡

باران هر گروه ۴ نفرم میتونه داشته باشه ولی خب عدالت نیست گروه من کامل باشه مال بقیه خالی.

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - BIG-DARK - 09-02-2021

(09-02-2021، 9:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها به خاطر اینکه گفتم دهنتو سرویس میکنم ۲۰ درصد اخطار گرفتم. وای چقدر من بی ادبم. مفسد فی الارض که میگن منم ها
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"Musalick"
@"صباnafas"
@baranis
@rasha_rap
@"وحید.a"
@ѕєнυη

کی بهت داده؟