انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 26-02-2021

از آقا صابر پذیرایی کنید دوستان(:

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:51)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم نمیتونن تو ایران پابه‌سن بذارن
صد تومنی پاره های لای هزاری._.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Medusa - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:48)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای. خب کوری که نه عاشقانه‌ست نه کمدی. چی کار کنیم حالا؟ :"
عاشقانه، من دزیره رو دوست داشتم. اونقدر زیاد نبود رومنسش که دل آدمو بزنه. اطلاعات تاریخیم می‌داد به آدم.
از همین کوری شروع میکنم
این دزیره رو مامانم خونده بنظرم._.نمیدونم ._.
یبار دیدم این کَلمرو
مرسی عشقم♥️

الان با کمبود مواجه شدمBl8

هورااا. ترجمه‌ی مینو مشیری بگیر. البته امیدوارم درست گفته باشم اسمشو :| یه بار به آرش حجازی گفتم سینا حجازی.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا صورتا همو به نقاب لو میدن!

(26-02-2021، 17:51)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم نمیتونن تو ایران پابه‌سن بذارن

حاجیمون زده تو کار یاس!

یه فن پیجشو فالو کردم هی پست چسناله ای میذاره. آهنگاش میچسبه تو مخم

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Emmɑ - 26-02-2021

@فرنودِ بن گیومرث
یه خوای عجیبی دیدم._.
میخای بدونی چی؟._.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:48)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین کوری شروع میکنم
این دزیره رو مامانم خونده بنظرم._.نمیدونم ._.
یبار دیدم این کَلمرو
مرسی عشقم♥️

الان با کمبود مواجه شدمBl8

هورااا. ترجمه‌ی مینو مشیری بگیر. البته امیدوارم درست گفته باشم اسمشو :| یه بار به آرش حجازی گفتم سینا حجازی.
مرسی دلبر

من همیشه خواننده هارو قاطی میکنم
همیشهههههههه..سیجل با جیدال مخصوصا25r3025r3025r30
یاده شقایق دهقان تو ساختمان پزشکان افتادم
همچیو اشتباه میگفت

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Prometheus - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:56)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا صورتا همو به نقاب لو میدن!

حاجیمون زده تو کار یاس!

یه فن پیجشو فالو کردم هی پست چسناله ای میذاره. آهنگاش میچسبه تو مخم

منم اینقد دوستام مهراب گذاشتن وضعیتشون..اهنگاشو که حفظ کردم هیچ...افسردگی خفیف گرفتم -_-
رفقا ست...نا رفیقا تماشا...هعییییی خدا...کجاییی :|||||

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - فرنودِ بن گیومرث - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
یه خوای عجیبی دیدم._.
میخای بدونی چی؟._.
اگه جالبه بگویَم.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Đęąđ.ğïřł - 26-02-2021

Telegh_59

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Prometheus - 26-02-2021

خخخخ
سخته!