انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ɪᴄᴇ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:21)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه طعم هلوش در کمال تعجب مثل خورش ماست شماس خیلی باحاله

هفت میوه‌اش رو خوردی؟

من تعریف توت فرنگی و هفت میوه رو شنیده بودم
که فقط توت فرنگیش رو تست کردم همونو خوشم اومد ادامه دادم crazy

۷میوه؟ همون کاله میزنه؟ نمیدونم یادم نیست یدونه همین هلوشو خوردم یکی ام بنفش بود فقط یادمه ((: خیلی ترازه
انقد خوبه که به بستنی ترجیح میدمش ولی کنار غذا نه، همینجوری مثل دسر بخوری

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:20)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماست میوه‌ای نخوردی؟
توت فرنگیش رو امتحان کن.
حتما
فروشگاه نمیرم شاید باورت نشه
اگه برم واسه ادامس و سیگار میرم
اوپس

شما میدونی اگه همون سیگار رو میگرفتی الان میتونستی با گولش پورشه بخری؟
الکی مثلا ما تو ایران نیستیم

(04-05-2026، 0:23)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:22)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا D:

ماشالا ابهت می‌باره ازت

حاجی گرفتی مارو

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:25)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا سریال بینن اینجا بشینیم تبادل نظر کنیم سریال به هم معرفی کنیم نیاز به سریال جدید خوب دارم 

fall of the house of usher

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:25)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفت میوه‌اش رو خوردی؟

من تعریف توت فرنگی و هفت میوه رو شنیده بودم
که فقط توت فرنگیش رو تست کردم همونو خوشم اومد ادامه دادم crazy

۷میوه؟ همون کاله میزنه؟ نمیدونم یادم نیست یدونه همین هلوشو خوردم یکی ام بنفش بود فقط یادمه ((: خیلی ترازه
آره بنفش همون ۷ میوه‌اس.
خوب بود؟

داداش ((((:
با غذا نمیخورن که اصلا.

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:25)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا سریال بینن اینجا بشینیم تبادل نظر کنیم سریال به هم معرفی کنیم نیاز به سریال جدید خوب دارم 

ای پسر عکستو شناختم .. d:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:28)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمدیه ؟
دنبال کمدی سم 20 دقیقه ایم
laugh track نداشته باشه
هرچی سم تر بهتر

(04-05-2026، 0:29)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای پسر عکستشو شناختم .. d:

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:29)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:28)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمدیه ؟
laugh track نداشته باشه
هرچی سم تر بهتر

نه بابا ترسناکه تقریبا 
انیمه میبینی؟ سم زیاد سراغ دارم

(04-05-2026، 0:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:25)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بنفش همون ۷ میوه‌اس.
خوب بود؟

داداش ((((:
با غذا نمیخورن که اصلا.

آره باحال بود
ولی هلو بهتره
بابا این اصفهونیا خورش ماست دارن دیگه اون خودش غذاس رها ... خوردی تاحالا؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 04-05-2026

(04-05-2026، 0:31)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 0:29)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمدیه ؟
laugh track نداشته باشه
هرچی سم تر بهتر

نه بابا ترسناکه تقریبا 
انیمه میبینی؟ سم زیاد سراغ دارم
نه والا زیاد اهلش نیستم
it's always sunny in philadelphia
Archer
Family guy 

تو این مایه ها می خوام