انجمن های تخصصی  فلش خور
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " (/showthread.php?tid=54240)

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

نقل قول: تصورشو بکن رفته آب طالبی تو قمقمه درست کرده اورده جلوی مامانم بهم میده....

خخخخخBig Grin مامانتم بود!؟ چیزی نگفت!؟
خیلی پسره خله پس. قمقمه!

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Mason - 04-09-2013

(04-09-2013، 8:26)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:23)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام *^_^*

سلام ورژنت تو حلقم عزیزمBig Grin
به همچنین Big Grin

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - bela vampire - 04-09-2013

(04-09-2013، 8:26)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:24)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اتفاقا بد نبود....رفته خونه واسه من اب طالبی اورده بچه"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 91.....

Big Grin هههههههههههههه

خوب پسر به این خوبی! کی توی این وضع و اوضاع ی بد اقتصادی آب طالبی واسه مخ زدن خرج میکنه!؟Big Grin

این روز ها دختران پولآ ب طالبی را حساب می کنند. شماااااااا چطور؟

اصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا این حرفا چیه؟؟؟تازه رفته واسم شارژم خریده هی میگم نمیخوام گوش نمیده....

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - * Exceptional girl * - 04-09-2013

اگه من جای تو بودم ملی یکی میکوبیدم تو سرش تا دیگه از این غلطا نکنهAngel

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

نقل قول: اصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا این حرفا چیه؟؟؟تازه رفته واسم شارژم خریده هی میگم نمیخوام گوش نمیده....
25r30 خاک تو سرت. پسره توی مشتته!

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ERF@N - 04-09-2013

(04-09-2013، 8:27)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تصورشو بکن رفته آب طالبی تو قمقمه درست کرده اورده جلوی مامانم بهم میده....

خیلی پسره خله پس. قمقمه!

پسره خیلی پخمه بوده. به قول دوستای من آدم به دختری که سگ داره که نزدیک نمیشه. سگ: هرگونه همراه ‏‎Big Grin

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - bela vampire - 04-09-2013

(04-09-2013، 8:27)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی پسره خله پس. قمقمه!

اره بابا مامانم مگه دست از سر من بر میداره......
خـــــــــــــــــــــــــــــــــیلی خُله

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ∆ MeRzaD ∆ - 04-09-2013

من رفتم "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 91
عرفان توام برو بخوابRolleyesShy
خدافظ"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 91

(04-09-2013، 8:29)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من جای تو بودم ملی یکی میکوبیدم تو سرش تا دیگه از این غلطا نکنهAngel

این کارو کردمSleepy

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ERF@N - 04-09-2013

(04-09-2013، 8:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا این حرفا چیه؟؟؟تازه رفته واسم شارژم خریده هی میگم نمیخوام گوش نمیده....
25r30 خاک تو سرت. پسره توی مشتته!

یه وقت پخمه بازی در نیاری بپره ها ‏‎Big Grin‎‏ این پسرو باید از طلا بگیری.