انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 12-10-2013

(12-10-2013، 15:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزالی^_^

مرضیه شووری ؟!:|
دیشب منو تنها گذاشتی cry girl
بیشوور =(

فرید^_^
اصابت آرومه الان0_0؟
خوبه^_^

تارایم ^__^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

وایی داش فرید دیشب میخواسم خفت کنم!Dodgy
هار!-___________________________-
ایــش !
ســلآم داداش ماکان! (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - M.K.N - 12-10-2013

(12-10-2013، 15:27)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 15:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 91

پس چرا اینجوری؟

من با معتادا حرف نمیزنم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 91

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

وختــی از ی اســم بــز آنلاین میشم همینه دیه! cof

این خودمو محدود کردم علامت تعجب گذاشتم کور ندید حالا لو می ده cof

آغـــآ من میرم این جدول مندلیف و فرمولای چرت فیزیک و بحفظم cof

بـــآی بـــآی (:

این قدر زود ارسال نکن مرضیه -___-!

بــه ماکــان *^_^*

فرید :|

مشـــتی باش (:

راسی دارم میرم خونه ی بخت *^_^*

:|

بـــآی -_-

هوی مرضیه :|

می زنم لهت میکنمــآ :|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: نگاه ستاره چه گه میخوره!:|
این ستی بود خدافظی کرد!-________-
من نبودمااا ..
تارایم بیا فرید خاطرتو میخواد!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 91
مگه من نگفتم بهت گذرواژتو حتی به بهترین دوستت که مدیر هم هست نده؟
غلط کرد ستی.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

مواکان داشه گلم داشم اومد پا لب تاب نمیتونم بیام الانم با گوشی ومدم خداافث

(12-10-2013، 15:27)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 15:24)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزالی^_^

مرضیه شووری ؟!:|
دیشب منو تنها گذاشتی cry girl
بیشوور =(

فرید^_^
اصابت آرومه الان0_0؟
خوبه^_^

تارایم ^__^

>_<
تارایِ مرضیـــه!>_<
نه تارایم!>_<
تارا فقـط مالِ منه!:|
راسی ستاره دوست دارم!♥ (:
فهمیدی غزالـم؟!>_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - M.K.N - 12-10-2013

(12-10-2013، 15:29)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وختــی از ی اســم بــز آنلاین میشم همینه دیه! cof

بــه ماکــان *^_^*

دوباره کی با اسم اون یکی اومده؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 91

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 12-10-2013

شب های من اینجوری صبح میشه.......

با اشک و لبخند و در و دیوار.........

آهنگی که دوست داشتیو تکرار............

سیگار و هی، سیگار و هی سیگار.........

(12-10-2013، 15:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نگاه ستاره چه گه میخوره!:|
این ستی بود خدافظی کرد!-________-
من نبودمااا ..
تارایم بیا فرید خاطرتو میخواد!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 91
مگه من نگفتم بهت گذرواژتو حتی به بهترین دوستت که مدیر هم هست نده؟
غلط کرد ستی.

:|
تا نفرینم نکردین cof
بـــای :|