انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 (/showthread.php?tid=295182)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - _sehun_ - 08-03-2021

(08-03-2021، 22:06)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا بالای شونمهخ زیر گوشم/:

خواهر گلم یه زیر شلواری به ما ندادی اخر.

پول بده اول

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - THEDARKNESS - 08-03-2021

(08-03-2021، 22:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w
دو تا سوال دارم فعلا.
با اجازه

1 روزانه هشت عدد موضوع بزنیم تو نصف یه ماه نویسنده میشیم؟! )فعالیت دوبل(
2 میشه تو بخش موسیقی نویسنده بشیم؟! )با توجه به تعداد عوامل(

پاسخ.من گفتم چون درست تگش نکردی.
1:خیر با زدن 8 موضوع در روز نمیشه من خودم 3.4 روزی 20 تا میزدم گفتن قبول نیست اینطوری باید یه ماه مداوم هر روز 4 تا موضوع بزنی.
2:باید توجه کرد به میزان فعالیت خودت و نویسنده های دیگه اون بخش در صورت غیر فعالی یا کم فعالی اونا در صورتی که درخواست بدی و شرایطت بهتر باشه اونا برکنار میشن و فرد جدید جایگزین میشود

(08-03-2021، 22:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 22:06)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر گلم یه زیر شلواری به ما ندادی اخر.

پول بده اول
از سهون بگیر به زور از من 20 تومن گرفت تا از در خونمون رفت.
میگفت 30 بده کمتر صود نداره برام.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Prometheus - 08-03-2021

تو این دنیا فقط دارابو داریم؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 08-03-2021

(08-03-2021، 22:08)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 22:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w
دو تا سوال دارم فعلا.
با اجازه

پاسخ.من گفتم چون درست تگش نکردی.
1:خیر با زدن 8 موضوع در روز نمیشه من خودم 3.4 روزی 20 تا میزدم گفتن قبول نیست اینطوری باید یه ماه مداوم هر روز 4 تا موضوع بزنی.
2:باید توجه کرد به میزان فعالیت خودت و نویسنده های دیگه اون بخش در صورت غیر فعالی یا کم فعالی اونا در صورتی که درخواست بدی و شرایطت بهتر باشه اونا برکنار میشن و فرد جدید جایگزین میشود

(08-03-2021، 22:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول بده اول
از سهون بگیر به زور از من 20 تومن گرفت تا از در خونمون رفت.
میگفت 30 بده کمتر صود نداره برام.
درست تگ کردم بعدش.

ممنون هم ناراحتم کردی هم خوشحال (: ):

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 08-03-2021

سعی کنید تو بخش های دیگه فعالیت داشته باشید...
فعالیت باید پشت سر هم باشه نه اینکه یه روز ۲۰ تا موضوع بزنید بعد سه چهار روز بیاید موضوع بزنید!
روزانه موضوع بزنید پشت سر هم...
کمیت رو به کیفیت ترجیه دادن کار درستی نیست:|
سعی کنید بجای موضوع رگباری و بدون کیفیت زدن موضوعات کامل و درست و حسابی بزنید...
موسیقی الان خیلی شلوغه!و نویسنده مدیر زیاد داره..
بخش زیاد هست تو انجمن چرا فقط یدونش؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - THEDARKNESS - 08-03-2021

خب فعلا شب خوش. بچه های خوبی باشید و باهم دعوا نکنید

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - امیر‌حسین - 08-03-2021

@"ctrl+w"
دو تا سوال دارم فعلا.
با اجازه

روزی 4-5 تا بزن حداقل
+موسیقی نه

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 08-03-2021

(08-03-2021، 22:19)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"
دو تا سوال دارم فعلا.
با اجازه

روزی 4-5 تا بزن حداقل
+موسیقی نه
ممنون...
حالم گرفته شد بدجور...
استثنایی وجود نداره؟!
مدیرا زمان خاصی برکنار نمیشن؟!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - امیر‌حسین - 08-03-2021

(08-03-2021، 22:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 22:19)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی 4-5 تا بزن حداقل
+موسیقی نه
ممنون...
حالم گرفته شد بدجور...
استثنایی وجود نداره؟!
مدیرا زمان خاصی برکنار نمیشن؟!

بخشایی که این همه مدیر داره فعلا نویسنده نمیپذیره
فعلا هم کسی منصرف نشده

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *Aɴѕel* - 08-03-2021

لعنتی
چرا این هفته تموم نمیشههه>.<؟