انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ (/showthread.php?tid=278411)

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - سهَ‌ند - 18-02-2020

(18-02-2020، 18:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 18:12)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان که خدایی خیلی اسونه :|

من یاد نمیگیرم.همیشه نمره داغونی میگیرم
نمیدونم واسه چی Undecided

تو اینکاره نیستی

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - شـــقآیــق - 18-02-2020

(18-02-2020، 18:41)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 18:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 18:12)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اینکاره نیستی

همه همینو میگن Dodgy

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - م‍حمّد - 18-02-2020

اره کلا اسونارو گفت Smile ریاضی رو نگفت ولی.

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - لــــــــــⓘلی - 18-02-2020

سلام دوستان
مهسا جون اگه تا فردا صبر میکنی میرم از معلممون میپرسم
راستی چرا خودت نمی پرسی؟

@m.h.sa

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - سهَ‌ند - 18-02-2020

همون که من گفتم گزینه ی ۳ درسته

اگه ادبیادت اسونه ی کمک به من بدین
وابسته های پسین و پیشین توضیح بدین
اصلا نمیفهمش؟؟

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - red_Queen - 18-02-2020

(18-02-2020، 18:57)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا نمیفهمش؟؟

اینکه دیگه خیلی اسونه
چیزی که قبل از هسته بیاد میشه پیشین و بعدش میشه پسین

وابسته پیشین ) +هسته +( وابسته پسین)

مثال: (این)        کتاب      (خواندنی)

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 18-02-2020

(18-02-2020، 16:04)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 16:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 16:01)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 15:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقاااااااااااا یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونهههههههههههههههههه 28

(18-02-2020، 15:57)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش عزیز.همون درسته

مطمئنی؟؟؟؟؟
از دوستمم پرسیدم گف درسته Confused
میخوای نزنی من میترسم.اشتباه بشه گردن میوفته Sad عجب غلطی کردم

خخخخخخخخخ زدم رفتههههههههه....امروز امتحان داشتم...الان نگرانم جواب درسته یا نه...هیشکی نمیدونهههههههههههه Exclamation  crying
ینی بترین سال تحصیلی من نهم بود.هرسوالی داشتی بگو  Heart جز عربیو زبان Dodgy

خخخخخخ مرسی عزیزم لطف داری Heart

(18-02-2020، 18:31)Amir-77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 16:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 16:01)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 15:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقاااااااااااا یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونهههههههههههههههههه 28

(18-02-2020، 15:57)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش عزیز.همون درسته

مطمئنی؟؟؟؟؟
از دوستمم پرسیدم گف درسته Confused
میخوای نزنی من میترسم.اشتباه بشه گردن میوفته Sad عجب غلطی کردم

خخخخخخخخخ زدم رفتههههههههه....امروز امتحان داشتم...الان نگرانم جواب درسته یا نه...هیشکی نمیدونهههههههههههه Exclamation  crying

ب منم گفتن گزینه ی 4 اختراع

یــــــــــــا خداااااااااا خودت ب من صبر بدهههههههههههه
یکی میگه سه یکی میگه چهار.....بالاخره کدووومممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(18-02-2020، 18:48)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان
مهسا جون اگه تا فردا صبر میکنی میرم از معلممون میپرسم
راستی چرا خودت نمی پرسی؟

@m.h.sa

مرسیییییی عزیزم ممنونت میشم Heart Heart Heart
ورقه ها رو گرفت رفت اصلا نذاشت بپرسیم ازش....بداخلاق!!!! Exclamation

(18-02-2020، 19:09)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 18:57)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا نمیفهمش؟؟

اینکه دیگه خیلی اسونه
چیزی که قبل از هسته بیاد میشه پیشین و بعدش میشه پسین

وابسته پیشین ) +هسته +( وابسته پسین)

مثال: (این)        کتاب      (خواندنی)
12هیچکس اینجور برام توضیح نداد.الکی سه سال سر این نمرم کم شد Confused
مرسی Heart Heart Heart Heart

RE: گفتگوآزاد نسخه ۳۳۲ - thug life - 18-02-2020

(18-02-2020، 18:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2020، 18:41)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اینکاره نیستی

همه همینو میگن Dodgy
ااا شقایق خانم چرا کم میاری؟؟؟