انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - •ДmịrHoSsiŋ• - 17-01-2026

(17-01-2026، 19:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از فلشخور خسته شدم

خسته نباشی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 19:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 19:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش می‌شد چند بار سپاس بدم 

یعنی میخوای بگی از من خسته شدی ؟
باشه ..
من میرم .. ike

از تو خسته نشدم 
از اینکه همه‌ش فقط تو همین فضا ببینمت خسته شدم  :ngh:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 19:06)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 19:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از فلشخور خسته شدم

خسته نباشی
(((((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 19:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پلی لیستمو میخوام)))=نمیگم قبل این داستانا زندگی نرمالی داشتیم ولی حتی همون زندگی سخت رو هم میخوام
اصلا حتی پیاده روی های شهرداری و بعدش بازار گردی رو میخوام  ولی هم شهرداری سوخته و هم بازارش

می‌فهمم ... 
نمی‌دونم چی بگم. گناه داریم واقعاً

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 19:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 19:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پلی لیستمو میخوام)))=نمیگم قبل این داستانا زندگی نرمالی داشتیم ولی حتی همون زندگی سخت رو هم میخوام
اصلا حتی پیاده روی های شهرداری و بعدش بازار گردی رو میخوام  ولی هم شهرداری سوخته و هم بازارش

می‌فهمم ... 
نمی‌دونم چی بگم. گناه داریم واقعاً

واقعا دلم میخواد ساعت ها گریه کنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 19:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 19:01)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش آشناست، ولی گوگل کار نمیکنه ببینم قیافشم آشناست یا نه
نئوزیالیسم چیه اصلا

عا تو اینستا ندیدی ینی؟
هیشکی نمیدونه Telegh_01
متاسفانه / خوشبختانه ندیدم
اوه. فکر کردم من نمیدونم  Confused
شاید میخواست بگه نئوزیونیست (این روزا همه چی ورژن نئو داره) یا همچین چیزی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 17-01-2026

(17-01-2026، 16:11)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به مهسا خانم
@" Ɗєя_Mσηɗ"
صفا آوردید

سلاممم محمد
سلامت باشید :>
حالت چطوره؟ چخبرا؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

چرا باید اخر صفحه کفتگو ازاد مشاهده نسخه قابل چاپ باشه . کی این‌چرتو پرتارو چاپ میکنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 17-01-2026

(17-01-2026، 16:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 16:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خداروشکرر؛
یکی از دوستام ارشدشو تبریز می‌خوند می‌گفت همشون تو یه لوکیشنن فقط بلوکشون فرق می‌کنه.
ولی واقعاً وحشتناک میشه D:

دقیقاً، هرجا سرتو می‌چرخونی به کرّات فقط آدم می‌بینی. پرایوسی هم که صفر -_-

اره ساختمونا کنار همن 

خیلی وحشتناک همینجوریش ترم بالایی با ترم‌یکی نمیسازه 
تو فک کن ارشد با ترم‌یکی کارشناسی ((:

میفهمم حالا این وسط کثیفم باشن ):

متوجه شدممم

دقیقاً تحمل‌شون حتی تو کلاس هم سخته. -_-
وااای شقایق یبار تو اتاق ما ۵-۶ تا ترم اولی داده بودن. تا حساب کار دستشون بیاد فرمانروایی می‌کردیم تو خوابگاه :>

دقیقااا. من سال اول گیر همچین آدمایی افتادم. فقط از ظاهر شبیه انسانن. (((((=
باز سال‌های بعد بهتر شد خودمون اسم دادیم با بچهایی که میشناختیم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

تقلب امادس بگیرم بخوابم