انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah jb - 10-09-2013

(10-09-2013، 23:31)mohamadi 128 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه دوستان
سلام..

(10-09-2013، 23:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فقط برای اینکه تو گفتی!!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93
افرین ولی قلبه رو شوخی کردماBig GrinTongue مخفف فامیلیت یا یه لقب بذاری بهتره.
نه همون قلبه....!!!!!!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 10-09-2013

درود بر همه دوستانی که اکنون اومدن و بدرود همه دوستانی که رفتم

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 23:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: راستی فرید نگفتی برای چه زمانی اخطار دادی●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93

من زیر دو هفته اخطار نمیدم معمولا. دو هفته.

نقل قول: آقا فرید تو انجمنجامعه شناسی چرا به تاریخ دوستان درود میفرستید
اااااااااااییییییییی وای! چرا زود تر نگفتی!؟
2هفته بی انصاف؟:angry2:
نمیخوام اعتراض کنم ولی یه کاری میکنی آدم نمیتونه آروم بشینه خو...
حیف قبول دارم اشتباه از خودم بودSleepy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah jb - 10-09-2013

(10-09-2013، 23:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه دوستانی که اکنون اومدن و بدرود همه دوستانی که رفتم
بدرود فرید..Big GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeart

بچه ها کسی خودمونی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟همه رفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: MAKAN، pegah jb، sahel، آریوبرزن، پروشات، ✯مهرزاد✯
اومدی پگاهBig Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ∆ MeRzaD ∆ - 10-09-2013

نقل قول: صفت هایی که بهم میدن:
توی اینترنت فری مو فر فری(مو هام فر فری نیست ها) و شومپت(گاهی هم شومپت بزرگ و سرور شومپتا! :دی) و روباه صحرا و رومل و اشنایدر و...
افرینBig Grin

(10-09-2013، 23:36)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: MAKAN، pegah jb، sahel، آریوبرزن، پروشات، ✯مهرزاد✯
اومدی پگاهBig Grin
چ عجب....بعد سالیانه سال!!!

همه رفتن...cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

خب دیگه دوستان من برم
تا درودی دیگر بدرودSmile

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 10-09-2013

نقل قول: بدرود فرید..●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 93
من که نرفتم!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - MOHSENEBRAHIMI - 10-09-2013

نگفتید امضام خوبه؟