انجمن های تخصصی  فلش خور
گفـتـگـوی آزاد » 242 « - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفـتـگـوی آزاد » 242 « (/showthread.php?tid=230645)

RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - CTG - 08-06-2015

(08-06-2015، 15:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:15)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:10)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا? ._.

راستش خودمم نمی دونم چرا :|||||||||| !

دکتر خبر کنم ? :v

نکنه جن رفته تو جسمت :v
خودم دکترمـ :|

میخآم اسممُ عوض کُنم ((= !

چطوره از جنآ بپرسمـ ؟ :| 
باید بری خونه خراب ها دور از شهره :|

__
پزشک چی میخوای بشی? .-.

(08-06-2015، 15:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یافتم ._.

demon .. (: !

دیو :vvv

ینی تو دیوی :|

RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - ( lιεβ ) - 08-06-2015

(08-06-2015، 15:21)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:15)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:10)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا? ._.

__
پزشک چی میخوای بشی? .-.

نمیدونم از بین پزشکُ مهندس  کامپیوتر کدومشُ انتخآب کُنم .. :|

من فقد پزشکی ُ برای اینکه دل و روده و قلب ُ اینا میبینیم انتخآب کردم :||| !

میخآی یکیشُون ُ انتخآب کنم کِ تو اتآق عمل باشه .. (= !

شاید قلب ! :|

دیومـ یِ نوع جنه دیه .. نگآه کُن ..

جن و در فرهنگ لاتین demon یا jinn نام گرفته است.

:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.beytoote.com/fun/visual/point-readable-jinn.html

دُنبآل یِ اسم جن مآده میگردمـ :|

ghost princess :|||||||||| ..

(08-06-2015، 15:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:21)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

__
پزشک چی میخوای بشی? .-.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو تو ایران دیو معنی میشه ._.

__
منم میخونم برا پرشک قلب و عروق (جراح)
البته ۱ سال پیش هدفم برای پزشک مغز و اعصاب بود ولی نظرم عوض شد ..

RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - ( lιεβ ) - 08-06-2015

(08-06-2015، 15:32)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 15:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

__
پزشک چی میخوای بشی? .-.

خو تو ایران دیو معنی میشه ._.

__
منم میخونم برا پرشک قلب و عروق (جراح)
البته ۱ سال پیش هدفم برای پزشک مغز و اعصاب بود ولی نظرم  عوض شد ..

چرا ؟   :183:

ایرانیشُ وللش .. :|

خارجیشُ بچسب ! :|

چی چرا? :|

واقعا راس گفتن هیچ جانور طبیعی خطرناک تر از انسان نیست !

RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - هیچکس۱ - 08-06-2015

کسی هست عایا؟؟؟؟؟ Huh

RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - Cigarettes.at.daybreak - 08-06-2015

جن برای انسان ؛ از انسان خطرناک تر نیست !!!

شُمـــــآ هَمــــه خَطَـــر نـآكيد :‌| چِخــ! خَطَــرنـآكـآ ._.

وآی مامان ن ن ن ن مُـــرْدَمْ

RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - Happy=girl - 08-06-2015

._.*
من آخر با پسر خالم سر پلستیشن دعوام میشه

چــــِرآ کــــَسی جَوآب نِمیده...