انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 31-05-2021

(31-05-2021، 8:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم^^

._.
اتفاقا جا به جا بشیم که همه فک کنن منم ولی اونه ._.

نه دیگه تو چت اینکه دوقولو هستین تاثیر نداره. منم پسر داییم با اکانتم اومده اینجا. البته اون پرو بود زدمش دیگه نیاد

(31-05-2021، 8:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باران؟
نیست فعلا:/
مگ خودت زبون نداری؟
شروع کن بسم الله....Telegh_01
نمیخوام من ازونام که در اینده زن زلیل میشن.
+
بچه پرو من خواستگارام صف کشیدن فقط مسئله اینه من قبلا از یکی دیگه خوشم اومده وگرنه تو مسابقات کشوری نبودی ببینی دخترا چطوری شماره میدادن بهمون. گلم بهم دادن. البته گلو مسئول اهدا مدال داد که دخترم بود =/
اونو که خودت گفتی^^
نه بابا در اون حد اسکولیم نه که چون طرز صحبتمون یکیه راحت میتونیم بیایم^^

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه تو چت اینکه دوقولو هستین تاثیر نداره. منم پسر داییم با اکانتم اومده اینجا. البته اون پرو بود زدمش دیگه نیاد

نمیخوام من ازونام که در اینده زن زلیل میشن.
+
بچه پرو من خواستگارام صف کشیدن فقط مسئله اینه من قبلا از یکی دیگه خوشم اومده وگرنه تو مسابقات کشوری نبودی ببینی دخترا چطوری شماره میدادن بهمون. گلم بهم دادن. البته گلو مسئول اهدا مدال داد که دخترم بود =/
اونو که خودت گفتی^^
نه بابا در اون حد اسکولیم نه که چون طرز صحبتمون یکیه راحت میتونیم بیایم^^
من میگم نره تو هی بگو بدوش

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - моои - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بگو ی سرویس طلا دارم هدیه میدم بت:/

اعتباری بهت نیست . چون هدیه رو نمیدی منم یهت نمیگم ۱۳ سال پیش =/ بوده/=

واو اون زمان ینی فقط ۵ سالت بووووووووود؟
البته عجیب نی مام داریم:/

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم مامانه تو چیطوری؟^^

بد نیستم دختره نفسی بالا پایین میشود:/
#فاز دپ:/

(31-05-2021، 9:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره سوم شدیم.

مسابقاتو نمیگم:/
#مدال عشقی
#خواهشااز این جمله ها نگو...
#جنبه مثبت^^

(31-05-2021، 9:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستم دختره نفسی بالا پایین میشود:/
#فاز دپ:/

مسابقاتو نمیگم:/
#مدال عشقی
#خواهشااز این جمله ها نگو...
#جنبه مثبت^^

منم بلد نیستم کلی فکر کردم تا این ب ذهنم رسید:/

(31-05-2021، 9:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتباری بهت نیست . چون هدیه رو نمیدی منم یهت نمیگم ۱۳ سال پیش =/ بوده/=

عجب.
برو بهش بگو ردت کنه بخندیم

شارژ گوشیم و خودم تموم شد شب خوش.

(31-05-2021، 9:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب.

چی میگی بچههههه
من ردش کردم:/

(31-05-2021، 9:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب.

چی میگی بچههههه
چه بدبختی بوده که تو ردش کردی

(31-05-2021، 9:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی بچههههه

کوفت :/
ینی من کرم دارم با اینکع میخوامش ردش کردمTelegh_01
باحال تر از من دیدی؟

(31-05-2021، 9:11)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت :/
ینی من کرم دارم با اینکع میخوامش ردش کردمTelegh_01
باحال تر از من دیدی؟
اره اون دختره تایگا تو انیمه ترودورا پسره رو ردش کرد بعد خودش عاشق پسره شد ولی پسره گفت نمیخوامت.