انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah jb - 10-09-2013

(10-09-2013، 23:50)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا چی بعضی از کاربرا میرن زیر بازی های انلاین گفت و گو راه میدازن؟
دقیقا...مثلا اون بازی قارچ خور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 10-09-2013

نقل قول: ههههههههه..من واقعا از این کلمه ای که میگن کوچولوای متنفرم!!!پس به اون 10 11 ساله ها باید بگیم جنین!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 95
شوخی کردم. من خودم 2 سال ازت بزرگ ترم.
Big Grin

نقل قول: برا چی بعضی از کاربرا میرن زیر بازی های انلاین گفت و گو راه میدازن؟
از خودشون بپرس!

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Evil star *

نازنینSleepy لو رفتی

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah jb - 10-09-2013

(10-09-2013، 23:53)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ههههههههه..من واقعا از این کلمه ای که میگن کوچولوای متنفرم!!!پس به اون 10 11 ساله ها باید بگیم جنین!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 95
شوخی کردم. من خودم 2 سال ازت بزرگ ترم.
Big Grin

نقل قول: برا چی بعضی از کاربرا میرن زیر بازی های انلاین گفت و گو راه میدازن؟
از خودشون بپرس!

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Evil star *

نازنینSleepy لو رفتی
بله میدونم..پروفایلتو خوندم

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - "SoLmAz RaD" - 10-09-2013

سلـام به همه.....

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ÐeaÐ GiЯl - 10-09-2013

مثـلا پنهـانم لـو نـرم هـا مثـلآ

(10-09-2013، 23:54)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام به همه.....
سلوم...

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Łost Đλtλ - 10-09-2013

ای ادم ها که بر تختاتن لم داده و شادمانید
یک نفر دارد می سپارد چان..
یک نفر که چشمانش شده اندازه کرگدن
در این روز سیه روز میزند دست و پای 
همین دیگه کفتتون بشه Dodgy
خودافظ!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 10-09-2013

نقل قول: مثـلا پنهـانم لـو نـرم هـا مثـلآ

من خط و نشون هام رو کشیدم. اگر کسی پنهان بیاد توی گفتگوی ازاد لوش میدم. SleepyBig Grin

نقل قول: ای ادم ها که بر تختاتن لم داده و شادمانید
یک نفر دارد می سپارد چان..
یک نفر که چشمانش شده اندازه کرگدن
در این روز سیه روز میزند دست و پای 
همین دیگه کفتتون بشه ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 95

خودافظ!

انرژی منفیDodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ÐeaÐ GiЯl - 10-09-2013

تو دیگـه منـو لـو نمیـدی میـدونم (:

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - MOHSENEBRAHIMI - 11-09-2013

فرید داره همه رو سپاس میکنه ولی ج نمیده