انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو که خودت گفتی^^
نه بابا در اون حد اسکولیم نه که چون طرز صحبتمون یکیه راحت میتونیم بیایم^^
من میگم نره تو هی بگو بدوش

._.
نخیر مادس^^

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - моои - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:11)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت :/
ینی من کرم دارم با اینکع میخوامش ردش کردمTelegh_01
باحال تر از من دیدی؟
اره اون دختره تایگا تو انیمه ترودورا پسره رو ردش کرد بعد خودش عاشق پسره شد ولی پسره گفت نمیخوامت.

ولش کن بش بگم میخوامت پرو میشع فک میکنع کیه حالا:/
در ضمن اون تو انیمه بود من تو واقعیتم هاهاها:/

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:13)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اون دختره تایگا تو انیمه ترودورا پسره رو ردش کرد بعد خودش عاشق پسره شد ولی پسره گفت نمیخوامت.

شب بخیر من رفتم

(31-05-2021، 9:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#خواهشااز این جمله ها نگو...
#جنبه مثبت^^

منم بلد نیستم کلی فکر کردم تا این ب ذهنم رسید:/

برا کنکور نگر دار مغزتو^^

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - моои - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:13)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بخیر من رفتم

ت هم منتظر ۱۱ بودی؟:/
هوم منم دارم میرم
ظهر بخیر:////

(31-05-2021، 9:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بلد نیستم کلی فکر کردم تا این ب ذهنم رسید:/

دقیقا
همینکارو میکنم:/

(31-05-2021، 9:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب بخیر من رفتم

ت هم منتظر ۱۱ بودی؟:/
هوم منم دارم میرم
ظهر بخیر:////

(31-05-2021، 9:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
همینکارو میکنم:/
انفر^^

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - shahid - 31-05-2021

یکی از دوستان التماس دعا گفتن حاجت دارند شما ھم لطفا براشون دعا کنید و دہ صلوات ھدیہ بدید

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - מַברִיק - 31-05-2021

(31-05-2021، 9:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 9:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتقل شد

بر ثانی لعنت آخہ واسہ چی؟ جای درستی بود دیگہ

نباید جواب منو اونجا میدادین

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Đęąđ.ğïřł - 31-05-2021

(31-05-2021، 8:20)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 21:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
گفتن مرداد واکسناسیون میکنن برای مهر دانشگاه هاباز میشه
حالا حرف تا عمل یه دنیا فاصلس
ببینیم چی میشه ._.

میگن واکسنایی که تا الان ساخته شده رو کرونای هندی اینا اثر نداره :|
واکسن میزنی؟

اره ولی از هیچی بهتره
اوهوم

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 31-05-2021

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به اشتراک بذار !