انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 (/showthread.php?tid=160570)

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Brooklyn Baby - 17-08-2014

سلامی دیگر ._.

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ~Mahnaz~ - 17-08-2014

(17-08-2014، 17:12)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Magical Girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NICKOLAS ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘v!☻lent girl✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA

خدایا ابی ها را صورتی کن D:
صورتی ها را سرمه ایp:
 بنفش ها را نارنجی:|

الی عامین |^؛
شما هم تکرار کنید ._.

خـُـدآیـآ من آبی نگه دآر ._.*
چرا?!

من دوس ندآرم آبی بـآشم .. ._.

(17-08-2014، 17:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینین -_-

هیکل :|

مدل مو :|

صدا :|

تیپ :|

اوفففف -_-

اینا روی پسر تاثیر داره خیلی -_-

صــدآی بعضیـآشون از صدآی این عروسکـآ که بـآطری میزآری میخوننم نـآزک تره :|||
-_- .. [×]

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - S R U H - 17-08-2014

(17-08-2014، 17:11)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:04)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:02)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاغر اره .. ولی اینا خشکن :| یه استخون :|
قدیما سیاه و سفید بوده :|

الان دخترا هم دختر نیستن !

زن بگیری که چی شی |:

اخلاق = 0

زیبایی = 0

پسرزایی(منقرض میشی)=0

دست پخت = 0

صحبت کردن = 100 (اینو خوب بلدن)

پول تلفن 200 هزار تومن !

پول برق 500 هزار تومن !

پول آب 800 هزار تومن !

آخه چرا آدم باید زیر این چیز ها بره ...

وقتی میتونه بگه با یه دختر دوست میشم و

پول برق و آبشو باباش میده |:

خوبه تارا چند روزه رفته :/

ایستگاه ما رو پیدا کردن هی گیر میدن !

اصلا تارا همه اینارو داره |:

به من چه شما دوست دختراتون اینارو

ندارن به من گیر میدینAngel

ایستگاهی دیگه .. :|

ما که مجازی با کسی نیستیم :V

عجب :V یادت رفته همینو کی برات ردیف کرد؟ -_- ..

تارا رو تو برام ردیف کردی !

من یه کار هایی کردم که آقا خمینی

برای انقلاب 57 انجام نداد |:

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Mason - 17-08-2014

(17-08-2014، 17:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری که اینا دارن حرف میزنن پسر باید اینطوری باشه !

هیکل = انریکه

قیافه = جورج کلونی

وضعیت مالی = استیو جابس

صدا = جاستین تمبرلیک

آخه همیچین آدمی پیدا میشه |:
زشت و بیریخت : سروش =) :|

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - First Star - 17-08-2014

(17-08-2014، 17:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری که اینا دارن حرف میزنن پسر باید اینطوری باشه !

هیکل = انریکه

قیافه = جورج کلونی

وضعیت مالی = استیو جابس

صدا = جاستین تمبرلیک

آخه همیچین آدمی پیدا میشه |:

آره =))))

شما ندیدی ولی هَ :|

من خیلی دیدم -_-

(17-08-2014، 17:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صــدآی بعضیـآشون از صدآی این عروسکـآ که بـآطری میزآری میخوننم نـآزک تره :|||
-_- .. [×]

صدا خیلی تاثیر داره >_______<

بعضیاشون خاصن -_-*

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Magical Girl - 17-08-2014

(17-08-2014، 17:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا تازه میخوان ریش و سیبیل در بیارن .. حتی خوشگل ترینشون ! انقد قیافه شون خنده دار میشه 25r30

خیلیییییییییییییی :||||| عین موجودات عحیب النسل :|

تو دوره راهنمایی پسرا خیلی زشتن -_-

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ~Mahnaz~ - 17-08-2014

(17-08-2014، 17:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 17:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دندون پزشکه هس .. ^ـــ^
خیلــی مرد بـآحآلیه =)))

دندونمو ترمیم کرده بود .. مـآمـآنم بهش گف آقـآی دکتر این دخدر مـآ چی بخورهه ، چی نخوره ..
یـآرو خیلی خوب بود .. ^ــ^

اومد منو بغل کرد گف این مهنـآز خـآنوم "جیگر ما" بـآید چیزآی سر بخوره !!!

من~> :|| ._.
ننم~> :|||||

^ــــ^

حالا چرا بغل ؟ چ خبره ؟ .____________.

اوفف .. نورا گفتی صدا .. صداش باید مث هیدن باشه ! کلفت و رسا ! .________.

وسط جرآحی برآم اس ام اس اومد .. دآشتم چک میکردم :| اونم دآش نیگـآ میکرد :|
تآزه جمله هرم تایید کررد :||

(:

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Brooklyn Baby - 17-08-2014

عشق من همه ی این ویژگی ها رو داره :>

قیافش عین لوییسه ._.

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ηἔ∂Δ - 17-08-2014

سلام به همه گی عصر بخیر495

RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - βΑllεяiηΑ♡ - 17-08-2014

سلام (#..)