انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı (/showthread.php?tid=113583)

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:45)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گم شدع شوهرم نمیدونم کجاست ._.

ایمان دارع دنبالش میگرده ._.

تو یه وقت ندیدیش ؟!!

هیم گُمش کردی ؟ :|

با ایمان دستش تو یه کاسس -_- حتمن با همون ایمانه :|

(30-05-2014، 16:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم:|

اهم اوهوم نکن برا منا :|

جلو چشم من داشتی زن بستون میکردی چرا من شوهر نکنم ؟ :|

میخاوم برات هوو بیارم :|

(30-05-2014، 16:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟

(: !

ب من گُفت جان :|

من خوابم -_-*

هیممم دوران حاملگیه ن باس تعجب کنم پیش میاد :|

هیچی خواستم ببینم هستی یا نه ^_^*

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - First Star - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری جونم.______.

جون به لبم کردی خ بگو چی شده ؟! :|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - RedSparrow - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:43)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون فلا دهن من و سرویس کرده :|

اون تکستی که نوشتی تو حلق خودت :|

همه چیت شُده گلوله -_-* !

رضا ؟
:|
میخوام بخوابم ی دفه میاد گلوله با ای کی کی تا صبح میگمش برا خودم :| شب خواب کلاش میبینم :|

میام الان :|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Adl!g+ - 30-05-2014

شهراز چند ماه دیگه به دنیا میاد

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Brooklyn Baby - 30-05-2014

خوب دیگــه خدافس(:* ..

نـــــــوری ..
آیســـی ..
فـــاطی ..
مســیح ..
رضـــا ..
نیـــا ..
آوا ..
مـــرضی ..
وبقــــــــــــــــیه ..

خدانگهـــــدار^_^

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - RedSparrow - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزوم خـوبی !؟ :|
فرزام هسم :|
بد نیسم

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Brooklyn Baby - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری جونم.______.

جون به لبم کردی خ بگو چی شده ؟! :|

دوست دارمممممممممم*-_-*

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Adl!g+ - 30-05-2014

ماه های اینگلیسی به ترتیب چی بود؟؟؟؟

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:49)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
میخوام بخوابم ی دفه میاد گلوله با ای کی کی تا صبح میگمش برا خودم :| شب خواب کلاش میبینم :|

قضیه این گلوله چیه خو ؟ :|

نقل قول: خوب دیگــه خدافس(:* ..
آیســـی ..
خدانگهـــــدار^_^

هی یو -_- تو پ.خ با مسیح چیا گُفتی ؟ :|

درضمن مسیح خالی نع که -_- باس بگی مسیحم :|

برو عزیزم خدافس (:

مهرزاد پسرم هم اسمته :|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dead Silence - 30-05-2014

(30-05-2014، 16:50)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 16:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزوم خـوبی !؟ :|
فرزام هسم :|
بد نیسم

ببخشید نمیدونستم :||:|