انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - ∆ MeRzaD ∆ - 07-09-2013

(07-09-2013، 10:24)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر نمیشه .

شما اگه از پست مدیری انتقاد داری، گزارش میکنی.

اگه از رفتارش انتقادی داری ، به صابر یا مدیرای مثل فرید پو پویا پ.خ میکنی.

یا اینکه تو موضوع انتقادات میگی.

چه نیازی به باز کردن تالار جدید دارع :|
تالار نه تاپیک.
اگه از مدیری انتقاد کنی باهات بد میشهه(دیدم که میگم) -_-
بزار فرید جواب بده |:

RE: پیشنهادات - ss.mu - 07-09-2013

(07-09-2013، 11:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2013، 10:24)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر نمیشه .

شما اگه از پست مدیری انتقاد داری، گزارش میکنی.

اگه از رفتارش انتقادی داری ، به صابر یا مدیرای مثل فرید پو پویا پ.خ میکنی.

یا اینکه تو موضوع انتقادات میگی.

چه نیازی به باز کردن تالار جدید دارع :|
تالار نه تاپیک.
اگه از مدیری انتقاد کنی باهات بد میشهه(دیدم که میگم) -_-
بزار فرید جواب بده |:

درست است این حرف مدیر ها بد رفتار می کنن و سریع اخطار می دن
من خودم این اتفاق برام افتاده

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 07-09-2013

از کسانی که مدیر نیستن و یا دانسته های کاملی ندارند خواهش میکنم پاسخ کسی رو در این تاپیک و تاپیک های همانند ندهند.

تاپیکی که شما میگی نیاز نیست و منطقی هم نیست چون تاپیک انتقادات داریم و از آن مهم تر می توانید به مدیرانی که به آن ها اعتماد دارید پیام دهید( موضوعات خاصی که می خواهید دیگران خبردار نشوند.)

RE: پیشنهادات - REZA.N.A - 07-09-2013

چت روما نميشه فعال كنيد

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 07-09-2013

نه. فعالش نمیکنیم.

RE: پیشنهادات - ROhÅற - 09-09-2013

چند ماه پیش قالب نظراتو عوض کردید خیلی خوب شده بود اما دوباره قدیمی شدهDodgy

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 09-09-2013

نقل قول: چند ماه پیش قالب نظراتو عوض کردید خیلی خوب شده بود اما دوباره قدیمی شدهپیشنهادات 98
قالب نظرات چیه!؟ فرستادن پاسخ به تاپیک های انجمن رو میگید!؟ اون که ویرایشگر هست. برید توی تنتظیمات و sceditor رو بزنید

RE: پیشنهادات - ERF@N - 09-09-2013

قسمت آمار انجمن رو پیشرفته ترش بکنید مثلا کل سپاس های انجمن ده نفر برتر سپاس کننده ده نفر برتر ارسال کننده و...

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 09-09-2013

نقل قول: قسمت آمار انجمن رو پیشرفته ترش بکنید مثلا کل سپاس های انجمن ده نفر برتر سپاس کننده ده نفر برتر ارسال کننده و...
توی برناممون هست

RE: پیشنهادات - z.l♥ve - 09-09-2013

به نظر من به جایی اینکه چت روم برگرده بتونیم بریم تولیست دوستامون و یکی از دوستامونو انتخاب کنیم و با اون چت کنیم  و امکان دیدن اون پنجره چت برای بقیه کاربران نباشه یعنی فقط خودمو دوستم مثلا بتونیم ببینیمش