انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 04-05-2026

(04-05-2026، 14:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 13:15)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یه تویوتا بود با یدونه 206  یکیشون گفت گوشیتو بده گفتم نمیدم دیدم 8 نفر پیاده شدن با کلاش
 گلنگدن کشید یکیشون دوتای دیگشون کتکم زدن خوابوندنم زمین دستبند زدن شروع کردن کتک زدن
بیسیم زدن یه ماشین دیگه اومد اونام کتکم زدن بد فرماندشون اومد دید هیچی ندارم ولم کردن بعد سه ساعت و نیم

بعد انقد این جماعت کودن و عقب موندن به چک کردن گالری گوشی راضی شدن 
فایلای هیدن شده رو اصلا ندیدن :v

عکس استارت مهتابی و کیف ابزار، مدار برق تو گوشیم بود گفت میخای بمب بسازی
یا حضرت عباس |:
مگه کار خاصی کرده بودی که مشکوک شدن بت حاجی

من یکی از رفیقام هم همبنجوری دو شب مهمون برادران بود اتفاقا (((:

نه والا داشتم برمیگشم خونم دیدم یه کاروان ماشین دارن هی‌عر هی‌عر میکنن 
2 تا ماشینشون جدا شدن اومدن سمتم تو کوچه
بد اون شب جنگنده های اسراییل خیلی زدن تهرانو این عقب مونده های سندرم داونی فک کردن من از صحنه های اثابت عکس گرفتم

(04-05-2026، 14:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 13:15)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یه تویوتا بود با یدونه 206  یکیشون گفت گوشیتو بده گفتم نمیدم دیدم 8 نفر پیاده شدن با کلاش
 گلنگدن کشید یکیشون دوتای دیگشون کتکم زدن خوابوندنم زمین دستبند زدن شروع کردن کتک زدن
بیسیم زدن یه ماشین دیگه اومد اونام کتکم زدن بد فرماندشون اومد دید هیچی ندارم ولم کردن بعد سه ساعت و نیم

بعد انقد این جماعت کودن و عقب موندن به چک کردن گالری گوشی راضی شدن 
فایلای هیدن شده رو اصلا ندیدن :v

عکس استارت مهتابی و کیف ابزار، مدار برق تو گوشیم بود گفت میخای بمب بسازی
برای گرفتن مادورو انقدر ادم نفرستادن 
امیدوارم یه روزی دست جمعی از خجالتشون دربیایم

حتما 
 کلنگ الرحمان این جماعت بلند شده دیگه حناشون پیش خودشونم رنگ نداره چندساله
بعد 18 19 هیچکدومشون از ترس ماتحتشون جرئت نمیکنن تنها تو خیابون راه برن 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 04-05-2026

چرا مخاطبت باس باشه بی سواد؟
چون نمیخای کوچیک ترین ایرادی دراد !

(04-05-2026، 14:41)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بی من نميرسه روز به شبت
 ميگی بعده تو يادت تنها دوست منه
 جديدا هروقت تو ميای پيشم فقط يه لباس ميپوشی اونم پوست تنته  11

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 04-05-2026

(04-05-2026، 12:34)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 1:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی ای دل غافل دیگه از ما گذشت

وقتی تو نامیدی وای به حال ما :|

هایده هم ناامید بود دیگه چه برسه به ما

(04-05-2026، 14:47)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 14:41)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید من خیلی بی ادبم ):

(04-05-2026، 14:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 14:47)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید من خیلی بی ادبم ):

تقریبا 10 ساله که این فکتو میدونم:|

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 04-05-2026

(04-05-2026، 13:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 13:56)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کفن میپوسه، به چه کارشون میاد؟
بدن ما استفاده کنیم بهتر نیست؟

چون میپوسه نیاز به جدید دارن دیگه

خب بعد یه مدت که دیگه بدنشون هم میپوسه، چی رو میخوان بپوشونن؟

(04-05-2026، 14:57)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 14:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید من خیلی بی ادبم ):

پس ک×ن لقت ):

(04-05-2026، 15:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 14:57)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ک×ن لقت ):

اخه چرا  12

(04-05-2026، 15:03)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 15:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ک×ن لقت ):

اخه چرا  12

همینجوری واسه رضای خدا