انجمن های تخصصی  فلش خور
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ (/showthread.php?tid=63256)

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mason - 09-10-2013

(09-10-2013، 20:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا میدونستی آبجیۀ من اسمۀ بچشو گذاشتۀ امیر رضا چون من گفتم داداشی کوچولو خیلی خوشحالم اسمتو دوس دارم Sleepy

اسمم نیست لقبمهTongueTongue

نه واقعا اسممهUndecided

اسم واقعیم سید امیررضا است!

kldn,ksjl دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 98

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - *Nafas* - 09-10-2013

(09-10-2013، 20:15)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نميرم(:
عخــــــــش من....Heart
(09-10-2013، 20:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من مریض شدم ..-_-

اوووووووووووووووووف!
تارایی*ـــــــــ*
همه هم که سرماخوردن!Angel

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

نقل قول: عکس آخر من با پیرهن قرمزه رو تو ندیدی نه؟
نه داداش!

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - T A R A - 09-10-2013

(09-10-2013، 20:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ اخ اخ. چرا!؟ چی شده؟!
هیچی , خوبم .. -_-
(09-10-2013، 20:16)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:14)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مریض شدم ..-_-

ایا بیش تر از من ؟
گلو درد شدید که باید در این هفته 4 تا امپول بزنم ؟
بدن درد ؟
استخوان درد ؟
سر درد ؟
ازمایش برای یک مریضی ؟
بلی بلی بلی ..
من مریضی سختی  گرفتم بعد از مسابقه ی پرش بسیار خدا را شکر که قرار است مسابقه ی بعدی پرش ماه دیگر برگزار شود زمانی که من سوراخ سوراخ شده ام از امپول و سرم ولی سالممدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_0

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mïņ̃†êR - 09-10-2013

نقل قول: اسم واقعیم سید امیررضا است!

منم سیدم ولی بچۀ خواهرم سید نمیشۀ البتۀ از طرف مادر میشۀ Sleepy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - امیررضا* - 09-10-2013

(09-10-2013، 20:17)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا میدونستی آبجیۀ من اسمۀ بچشو گذاشتۀ امیر رضا چون من گفتم داداشی کوچولو خیلی خوشحالم اسمتو دوس دارم Sleepy

اسمم نیست لقبمهTongueTongue

نه واقعا اسممهUndecided

اسم واقعیم سید امیررضا است!

kldn,ksjl دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟یعنی چی؟

iشیوا منم عکستو میخوام اون عکسی که به من دادی اصن توش معلوم نبودی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

نقل قول: هیچی , خوبم .. -_-

می خواد جلب توجه کنه این تارا هاSleepyBig Grin

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Wanton - 09-10-2013

(09-10-2013، 20:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه داداش!
اینجا بذارم؟ :|

(09-10-2013، 20:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ اخ اخ. چرا!؟ چی شده؟!
هیچی , خوبم .. -_-
(09-10-2013، 20:16)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 20:14)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مریض شدم ..-_-

ایا بیش تر از من ؟
گلو درد شدید که باید در این هفته 4 تا امپول بزنم ؟
بدن درد ؟
استخوان درد ؟
سر درد ؟
ازمایش برای یک مریضی ؟
بلی بلی بلی ..
من مریضی سختی  گرفتم بعد از مسابقه ی پرش بسیار خدا را شکر که قرار است مسابقه ی بعدی پرش ماه دیگر برگزار شود زمانی که من سوراخ سوراخ شده ام از امپول و سرم ولی سالممدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_0

راس میگویمی .. 
این مرضی در اثر گرفتگی عضله و جا به جایی رگ ها و پیش اومده و دیگه کامل مریض شدم :|