انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - …Reyhaneh… - 22-05-2016

(21-05-2016، 22:51)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 21:25)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 20:47)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 19:53)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 19:15)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البوم جدیدشون کی میخواد بیاد دیگه ؟ :|
:p319:

قسمت 14 م شادی!
خیلی تحریک کنندس لامصب!
خواستم 30 دیقه ببینم یهو شد 3 قسمت ._.!
نسل خورشید ؟
چه خوب . لذت ببر !

عاره._.
مرسی توهم در اولین فرصت از دستش نده!
مشکل اینجاس این اولین فرصت هیچ نمیاد آخه !
ولی سعیمو می کنم .
فعلا که من درگیر American Drams هستم ؛ دوره ی خوبیه ..
لااقل باعث میشه تو دوره ی امتحانا خیلی از فراق Favorite هام زجر نکشم ^^

الان باید بگم # یِ فُرْصَتْ خوب میآد # :|

(22-05-2016، 7:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمـا ها یادتـون نمیـاد ی موقـه هایی همه آخر بیوشـون مینوشتـن « حالا دگ گمشو بیرون » ! :|
کلاس داشـت میفهـمی ؟ :|
تو یادته شـادی ن ؟؟

فک کنم بیشتر مینوشتن > ممنون ک ب پروفم سر زدین < یا > شر کم <
(:
موقع امضا هم ک > امضا نمیدم< > امضا ندارم <
(:
الانم دوستان زیادی هستن ک انکار میکنن این قضیرو،رو خودشون._.!

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - _Lσѕт_ - 22-05-2016

ریحـآنه :*
سلـام عخشمـ ..

(22-05-2016، 9:33)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام عخشمـ ..

هولوی من!
چطوری؟!

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ..smart.. - 22-05-2016

(22-05-2016، 9:24)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 22:51)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 21:25)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 20:47)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2016، 19:53)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قسمت 14 م شادی!
خیلی تحریک کنندس لامصب!
خواستم 30 دیقه ببینم یهو شد 3 قسمت ._.!
نسل خورشید ؟
چه خوب . لذت ببر !

عاره._.
مرسی توهم در اولین فرصت از دستش نده!
مشکل اینجاس این اولین فرصت هیچ نمیاد آخه !
ولی سعیمو می کنم .
فعلا که من درگیر American Drams هستم ؛ دوره ی خوبیه ..
لااقل باعث میشه تو دوره ی امتحانا خیلی از فراق Favorite هام زجر نکشم ^^

الان باید بگم # یِ فُرْصَتْ خوب میآد # :|

(22-05-2016، 7:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمـا ها یادتـون نمیـاد ی موقـه هایی همه آخر بیوشـون مینوشتـن « حالا دگ گمشو بیرون » ! :|
تو یادته شـادی ن ؟؟

فک کنم بیشتر مینوشتن > ممنون ک ب پروفم سر زدین < یا > شر کم <
(:
موقع امضا هم ک > امضا نمیدم< > امضا ندارم <
(:
الانم دوستان زیادی هستن ک انکار میکنن این قضیرو،رو خودشون._.!

یکس از فانتزیام این بود که مدیر شم بعد تو امضام بنویسم جان مادرت اسپم نده :v

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - mT_pOoM_taaK - 22-05-2016

چرا رفتی چرا من بی قرارم :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - _Lσѕт_ - 22-05-2016

(22-05-2016، 11:24)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 9:33)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام عخشمـ ..

هولوی من!
چطوری؟!

خـوبـم عیـزم :*
ت چـطوری ؟
دلـم بـرات تنـگ شـدع بـود ._.!

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 22-05-2016

تو یادته شـادی ن ؟؟
آره مربوط میشه به 2013 !
اکثرن تو مایه های این جمله ته بیوشون مینوشتن .
شایدم واقعا کلاس داشته :|
دوره ش ولی خداروشکر تموم شد .. [ دوره ی کلاس داشتن این جور چیزا . ]

+ ریحانه نمیاد این #فرصت_خوب من میدونم !
حالا ببین کی بهت گفتم .
قول میدم تابستون شد یه بلایی سره سی دی هام میاد و من بازم در حسرت دیدنشون میمونم !
پ.ن : من جات بودم یه " خدا به دوری " همین الان برای رفیقم میگفتم ! (:
^^

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - raya(love anime)78 - 22-05-2016

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/1tqj_14867290-9147-l.jpg

:///

(22-05-2016، 12:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 11:24)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام عخشمـ ..

هولوی من!
چطوری؟!

ت چـطوری ؟

مرسی هُلو
حق داری عجقم._.!
خو دیر ب دیر میای(:

+ من قانع شدم!
میخوای دنیارو استوپ کنم فیلماتو ببینی شآدی._.
سی دی ها هیچی اگ شانس من بود همین تابستون امام زمان ظهور میکرد قیامت میشد کره زمینم کلا منفجر!
هیچی دیگه من میمونم و عقده هام^^
# یِ فُرْصَت خوب فعلا قصد اومدن نداره ؛ تلاش نکُن #
:|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ..smart.. - 22-05-2016

(22-05-2016، 13:08)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 12:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2016، 11:24)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام عخشمـ ..

هولوی من!
چطوری؟!

ت چـطوری ؟

مرسی هُلو
حق داری عجقم._.!
خو دیر ب دیر میای(:

+ من قانع شدم!
میخوای دنیارو استوپ کنم فیلماتو ببینی شآدی._.
سی دی ها هیچی اگ شانس من بود همین تابستون امام زمان ظهور میکرد قیامت میشد کره زمینم کلا منفجر!
هیچی دیگه من میمونم و عقده هام^^
# یِ فُرْصَت خوب فعلا قصد اومدن نداره ؛ تلاش نکُن #
:|

خواهرم درباره امام زمان باید عرض کنم:

امام زمان قرار نیست با امدنش دنیا نابود شه بلکه میخواد به خونریزی همیشگی پایان بده .. ماهمینطوری باقی میمونیم و کسانی مثل آمریکا،عربستان صعودی ک بسیار خونریز هستند از بین میرن..

و باید عرض کنم پس از امام زمان چندین سال بعد قیامت میشه ..

امیر :v